Social

#vrema in luna octombrie #octombrie 2023 #vremea octombrie 2023

Octombrie, o luna mai calduroasa decat in mod obisnuit! Prognoza meteor pentru urmatoarea luna

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Potrivit prognozei ANM, luna octombrie va fi mai calduroasa decat in anii anteriori. Temepraturile se vor situa peste cele obisnuite pentru aceasta perioada, iar precipitatiile vor fi deficitare pe intreaga perioada.

Vremea in perioada 25 septembrie - 2 octombrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana in toate regiunile Regimul pluviometric va fi deficitar in toate regiunile, dar mai ales in cele vestice, nordice si centrale.

Vremea in perioada 2 - 9 octombrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada. Regimul pluviometric va fi in general deficitar in majoritatea regiunilor.

Vremea in perioada 9 - 16 octombrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade in toate regiunile, dar mai ales in sudul si estul tarii. Regimul pluviometric va fi deficitar in vestul, nordul si centrul teritoriului, in timp ce in rest cantitatile de precipitatii se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta saptamana.

Vremea in perioada 16 - 23 octombrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada in toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval in toata tara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea