Social

#autobuz elevi # accident autobuz #accident socant # autobuz scolar

Tragedie! Autobuz scolar, prabusit intr-o rapa. Doua persoane au murit pe loc

 

Accident socant cu un autobuz care transporta peste 40 de persoane, majoritatea elevi. Este vorba despre un autobuz scolar care s-a rasturnat intr-o rapa adanca de peste 15 metri.

Doua persoane au murit pe loc in urma prabusirii, iar multi elevi au suferit rani dupa ce autobuzul in care se aflau ”s-a rostogolit intr-o rapa de circa 15 metri”, pe autostrada I-84 din comitatul Orange, statul New York, a anuntat guvernatorul Kathy Hochul, potrivit CNN.

In autobuz se aflau 40 de elevi si patru adulti, potrivit anuntului facut de lt. colonelul Richard L. Mazzone, de la Politia statului New York, pentru presa.

Mazzone a mai specificat ca in urma dezastrului mai multe persoane au fost ranite, cinci dintre acestea aflandu-se in stare critica. Toate au fost transportate, de urgenta, la spitalele din zona.

Mazzone a mai declarat ca cele doua persoane decedate sunt Gina Pellettiere (43 de ani) si Beatrice Ferrari (77 de ani).

“Informatiile preliminare indica faptul ca o defectiune la unul din cauciucurile din fata ar putea fi un factor care a contribuit la acest accident”, a declarat Mazzone. Insa ancheta este in curs de desfasurare.

Imaginile de la fata locului sunt cutremuratoare!

FOTO: ksltv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea