Social

#turn de control #accident bizar #aeroport #cal #avion

Accident bizar intr-un avion. Un cal a scapat din boxa de transport. Avionul s-a reintors pe aeroport la scurt timp

Un accident neobisnuit a avut loc intr-un avion de tip cargo 747. Avionul a decolat din New York si se indrepta spre Belgia, dar a fost nevoit sa se intoarca de urgenta pe aeroportul International John F. Kennedy, dupa ce un cal a scapat din boxa.

 

Potrivit clipului audio, facut public de controlul audio al traficului aerian, calul a scapat la aproximativ 30 de minute de la decolare. In acel moment avionul se afla la o altitudine de

In inregistrarea audio se aude pilotul, care discuta cu turnul de control, spunand ca: "Suntem un avion cargo cu un animal viu, un cal, la bord. Calul a reusit sa scape din boxa sa. Nu exista nicio problema in ceea ce priveste zborul, dar trebuie sa ne intoarcem la New York, deoarece nu putem reasigura calul".

Avionul a fost nevoit sa faca o intoarecere in forma de U si sa arunce aproximativ 20 de tone de combustibil deasupra Atlanticului.  

Dupa aterizare, turnul de control a intrebat daca au nevoie de asistenta la sol, iar pilotul a raspuns: "La sol, negativ. Pe rampa, da, avem o problema cu un cal".

Este neclar cum a reusit calul sa scape din boxa in care se afla, dar acesta a ramas liber pana cand avionul a aterizat pe aeroportul din New York. Dupa ce calul a fost inchis inapoi in cusca, avionul a decolat si a ajuns cu bine la destinatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea