Social

#finestore #black friday #cocktail

Cele mai fine bauturi pentru cocktailuri savuroase au super pret de Black Friday, la FineStore! Profita de reduceri si bucura-te de surprize!

 

Cele mai bune bauturi alcoolice au cele mai bune preturi de Black Friday la FineStore. O alta veste buna este ca poti beneficia de reduceri pâna la sfârsitul lunii noiembrie! Si asta nu e tot! Cel mai mare magazin online de bauturi alcoolice din România ti-a pregatit o serie de surprize care vor fi, cu siguranta pe gustul tau!

Cele mai multe cocktailuri se prepara cu cel putin o bautura spirtoasa, la fel si long drinks. Daca vrei sa te joci de-a barmanul acasa si sa-ti dai pe spate familia si prietenii, profita de Black Friday la FineStore pentru a te aproviziona cu cele mai fine bauturi pentru cocktailuri.

Unii barmani au dus prepararea de cocktailuri la rang de arta, dar asta nu inseamna ca nu poti sa faci si tu niste mixuri interesante si delicioase la tine acasa.

Pune pret pe calitate, dar profita de reduceri

Vodka, tequila, rom, whisky sunt cele mai populare bauturi alcoolice pentru cocktailuri, in multe combinatii se pune si vermut si pe toate le gasesti in aceasta operioada la super pret pe FineStore. Black Friday tine toata luna noiembrie, dar stocurile sunt limitate, asa ca nu lasa pe mâine ce poti cumpara azi.

Vodka Mont Blanc, o tarie ultrapremium, medaliata cu Double Gold la World Spirits Competition San Francisco, va da o savoare aparte si o doza de rafinment frantuzesc unor cocktailuri precum Cosmopolitan, Bloody Mary, White Russian sau Blue Lagoon21. Vodka Crystal Head, ingenioasa, intriganta, geniala, imbuteliata in sticle in forma de craniu, va da o tusa usoara de piersica bauturilor preparate cu ajutorul sau si o nota pretioasa, datorita filtrarii prin cristale semipretioase cunoscute ca diamante Herkimer.

Gin June by G’Vine, brandy Vecchia Romagna, prosecco Foss Marai, lichioruri de cafea, de ciocolata sau lichioruri crema care se folosesc in cocktailuri - gasesti de toate la super pret pe FineStore, pâna la sfârsitul lunii noiembrie.

Rom Flor de Cana alb, de la brandul nr. 1 din America Centrala, obtinut printr-un procedeu unic de invechire lenta (Slow-Aged™) in butoaie din lemn de stejar, carbonizate in interior, te va ajuta sa prepari Pina Colada, Mojito, Cuba Libre sau Daiquiri pur si simplu incredibile. Pentru un Mojito cu savoare speciala sau pentru Mai Tai folositi rom dark de la AH Riise, Matusalem sau Captain Morgan, pe care le puteti savura, desigur, si ca atare, pentru a profita de calitatile lor deosebite.

Cauti tequila pentru cele mai bune Margarita sau Tequila Sunrise? Pe FineStore gasesti o selectie bogata, incepând cu Padre Azul, Don Julio, Hussong sau Jose Cuervo, printre altele, si incheind cu selecta Clase Azul, o tequila pur si simplu pretioasa, imbuteliata in sticle din ceramica unice, pictate manual de artizani din Mexic.

Când iti exersezi calitatile de barman amator e musai sa prepari si Manhattan, Mint Julep sau Godfather, unele dintre cele mai populare cocktailuri. Ai nevoie pentru ele de bauturi de calitate superioara, precum whisky Nucky Thompson, Jack Daniels sau West Cork.

Include pe lista de cumparaturi cel putin un produs cu eticheta "Verde la Black Friday" si participi automat la tragerea la sorti pentru câstigarea unuia dintre cele 100 de pachete promotionale cu 5 bauturi de top, puse la bataie de FineStore. La comenzile online livrarea se face rapid oriunde in tara, chiar gratuit la valori mai mari de 199 de lei!

 

 

FOTO: finestore.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea