Social

#a cazut de la etaj peste alta femeie #tentativa de sinucidere #bucuresti

Socant! O femeie s-a aruncat de la etaj si a cazut peste o batrana care se plimba

Un caz socant a avut loc in centrul Bucurestiului, in aceasta dimineata. O femeie, in varsta de 43 de ani, s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din centrul Bucurestiului si a cazut peste o femeie in varsta de 60 de ani, care se plimba prin zona.

 

Totul s-a petrecut in mijlocul Bucurestiului, pe Bulevardul Unirii. Ambele femei au fost internate in spital cu leziuni, femeia in varsta fiind in stare critica. Ambele femei sunt constiente.

Politia a fost sesizata despre faptul ca de la balconul etajului 5 al unui bloc de pe Bulevardul Unirii, la numarul 15, ar fi cazut o femeie, peste o alta persoana.  In urma verificarilor efectuate de politisti, s-a constat ca femeia care a cazut de la balconul unui apartament in care fucntioneaza un cabinet de contabilitate, ar fi incercat sa se sinucida.

In momentul interventiei politistilor, ambele femei erau constiente. Acestea au fost transportate la Spitalul Floreasca, respectiv Spitalul Universitar. Victima in varsta de 60 de ani, este in stare grava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea