Social

# sezjur #litoralul pentru toti #tarife #turisti #litoral

A inceput programul “Litoralul pentru toti”. Cat platesc turistii care merg la mare in aceasta perioada

Anul acesta, programul “Litoralul pentru toti” se desfasoara in perioada 22 mai - 18 iunie. La toamna, in septembrie, urmeaza o noua runda a programului, la final de sezon.

 

Turistii care isi doresc sa se bucure de plaja si plimbari pe litoral, insa nu isi permit un sejur in timpul sezonului estival, au ocazia sa mearga acum la mare unde se pot bucura pe deplin de tot ceea ce ofera litoralul romanesc, la preturi cu pana la 70% mai mici fata de cele practicate in varful sezonului.

„Continuam acest program de succes, pe care romanii il asteapta in fiecare an. Este perioada in care preturile pe litoral sunt cu pana la 70% mai mici decat in varf de sezon, iar pentru multi turisti reprezinta, poate, singura varianta prin care pot merge in vacanta la mare cateva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise incepand cu sfarsitul lunii mai, dar turistii pot face deja rezervari de sejururi pentru acest program”, a declarat Dragos Raducan, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, potrivit Agerpres.

Cei care vor sa se bucure de un sejur la mare in aceasta perioada vor scoate cu 70% mai putini bani din buzunar. Asta deoarece tarifele de cazare incep de la 52 de lei pe noapte, de persoana, pentru un hotel de trei stele, in Venus. In mamaia, preturile incep de la 101 lei, iar in statiunile din sudul litoralului tarifele incep de la 57 de lei de persoana pentru o camera la un hotel de 3 stele. Preturile nu includ micdejun.

In schimb, cei care doresc pachete all inclusive, preturile pornesc de le 200 de lei pe noapte la un hotel de trei stele. 

„Le recomandam turistilor care vor sa profite de aceste oferte sa faca deja rezervari pentru ca locurile sunt limitate si se epuizeaza repede. Rezervarile se pot face direct, la hotel, dar si prin intermediul agentiilor de turism. La fel ca la editiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate si cu vouchere de vacanta”, a adaugat Dragos Raducan pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea