Social

#usi #montaj #accesorii

Usi si accesorii, montaj de asemenea, disponibile online - afla de magazinul TotulDespreUsi

Usile reprezinta o parte foarte importanta dintr-o incapere sau cladire. Acestea asigura o temperatura optima in interior, siguranta si un aspect complet al camerei sau cladirii unde sunt montate. Este important sa alegi usi de calitate pentru a obtine toate aceste beneficii, dar si un montaj eficient, care sa nu permita deteriorarea usii intr-un timp scurt.

Site-ul TotulDespreUsi dispune de o multime de usi si accesorii pe care le poti comanda online, alaturi de montaj pentru acestea. Produsele corespund atat interiorului, cat si exteriorului. Vei gasi o gama completa de usi si accesorii, dar si de informatii despre acestea, cum se monteaza, dar si care este costul lor.

Magazinul online te asteapta cu numeroase usi metalice de intrare, usi antiefractie, dar si antifonice pentru interior. Tot acolo vei gasi o varietate de usi pentru case si vile izolate termic si rezistente la intemperii - categorie de produse ideala pentru casele de mari dimensiuni. Site-ul dispune totodata si de cateva usi de exterior din aluminiu, care sunt concepute pentru a fi montate la casele pasive. In categoria de usi vei gasi si usi de interior de tip Porta Doors, numeroase manere de diferite tipuri si accesorii. In acelasi timp, poti solicita si sfatul specialistilor pentru a alege un produs cu adevarat bun pentru tine.

Daca te-ai decis deja ce usa vei achizitiona, afla ca firma livreaza oriunde in tara. Un alt beneficiu este ca nu va trebui sa astepti curierul, deoarece se livreaza prin flota proprie. In functie de ceea ce iti doresti, site-ul cuprinde o sectiune cu usi deja montate, unde poti vedea fotografii cu acestea si numeroase modele. Poti sa descoperi cum va arata modelul dorit, dar si mai multe tipuri.

Totul din partea specialistilor

Transportul este o reala problema atunci cand cumperi produse de mari dimensiuni, care trebuie transportate in conditii foarte bune. In general, firmele de curierat nu ofera mereu toata atentia necesara unui produs si exista sansa de a ajunge deteriorat sau chiar de a intarzia transportul. La TotulDespreUsi aceasta problema este complet eliminata, deoarece transporta prin flota proprie.

Produsele comandate ajung pana la adresa clientului, insa transportul in casa sau apartament va fi in sarcina acestuia. Site-ul iti prezinta detalii despre preturile aplicabile in capitala, dar si in alte locatii din tara. Aceste criterii se aplica atat pentru usile de interior, cat si pentru cele de exterior, alaturi de accesoriile disponibile.

Montaj autorizat pentru produsele comandate

Compania TotulDespreUsi executa montaj pentru usile disponibile pe site, atat pentru cele de interior, cat si pentru cele de exterior. Lucrarile specialistilor sunt autorizate de catre producator, care la randul lor au garantie. Pentru a beneficia de montaj trebuie sa faci o programare in prealabil, insa acest lucru este posibil si in regim urgent, unde se aplica o taxa suplimentara. In functie de locatie, se stabileste un anume pret. Mai multe detalii poti sa citesti pe site-ul oficial.

Date de contact:

0726.223.296

0726.223.294

office@prodias.ro

FOTO: totuldespreusi.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea