Social

#zapada transfagarasan #deszapezire #video #transfagarasan

Zapada de 5 metri pe Transfagarasan! Drumarii se lupta cu deszapezirea soselei VIDEO

Angajatii Directiei de Drumuri si Poduri (DRDP) din Brasov se lupta cu nametii de pe Transfagarasan. Acestia au inceput deszapezirea soselei, dar in unele zone zapada depaseste 5 metri inaltime pe carosabil.

 

Drumarii se lupta cu nametii si isi doresc ca pana la jumatatea lunii iunie sa dea liber circulatiei. Termenul de deschidere al soselei este mult mai mic in acest an fata de termenul obisnuit. Ramane de vazut daca vremea va permite acest lucru.

In ciuda faptului ca mai sunt cateva zile pana la sosirea verii calendaristice, la munte zapada nu s-a topit inca. Ba mai mult, nametii depasesc in unele zone 6 metri in inaltime. Asa este si cazul Transfagarasanului, unde drumarii se lupta cu nameti de neimaginat.

“Continua deszapezirea Transfagarasanului

In zona in care intervin utilajele in acest moment grosimea zapezii de pe carosabil depaseste 5 metri.

Vremea este in continuare este foarte rece in inima muntilor #Fagaras dar, cu toate acestea, lucrarile avanseaza bine astfel incat drumul sa fie deschis pana la jumatatea lunii iunie.”, se arata intr-un mesaj al  DRDP Brasov, postat pe Facebook, alaturi de un video care aata care este situatia pe Transfagarasan la aceasta ora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea