Social

#idei de cadouri #cadouri barbati #cadouri

9 idei de cadouri potrivite pentru barbati

Esti in cautarea unui cadou interesant pentru un barbat special din viata ta? Indiferent daca sarbatoritul este sot, tata, frate, prieten sau iubit, un cadou inspirat poate fi uneori greu de gasit. Din acest motiv, venim cu cateva idei care sa-ti usureze misiunea de a face cadoul perfect de ziua unui barbat. Iata de ce detalii sa tii cont:

 

  • Alege cadoul in functie de relatia pe care o ai cu el. Un cadou poate fi perfect pentru iubitul tau, dar prea indraznet pentru seful tau sau pentru tatal tau.
  • Alege cadoul in functie de personalitatea lui. Daca barbatul pentru care pregatesti cadoul este o persoana serioasa, oarecum retrasa ori sensibila, in niciun caz nu ar trebui sa-i oferi un cadou amuzant sau neconventional, care ar putea sa il deranjeze.
  • Nu repeta cadourile pe care i le-ai facut in trecut. Daca i-ai cumparat un ceas de Craciun, este plictisitor sa-i alegi tot un ceas de ziua lui (chiar daca este alt model).
  • Tine cont de preferintele lui. Acesta este un detaliu important. Daca vei reusi sa gasesti o conexiune intre cadoul pe care vrei sa-l oferi si interesele sau pasiunile barbatului pe care vrei sa-I surprinzi, este aproape imposibil sa dai gres. Daca este pescar dedicat, un set de lansete sau mulinete crap vor fi apreciate, iar daca este pasionat de drumetii montane, o bluza merino il va face fericit.

Iata cateva idei de cadouri de care s-ar bucura orice barbat:

1. Aparat de masaj

Oricine si-ar dori sa aiba propria maseuza, asa ca un aparat de masaj este o idee perfecta de cadou pentru barbati. Ajuta-l sa scape de stresul si oboseala de dupa o zi lunga la birou si sa se relaxeze in weekend cu un masaj. Un aparat de masaj este perfect pentru spate, gat si umeri, este simplu de folosit si va fi un cadou apreciat.

2. Set de pahare frigorifice

Aceste pahare ii permit sa-si savureze bautura preferata la temperatura potrivita, fara sa astepte prea mult. Barbatii vor primi cu zambetul pe buze pentru ca o bautura rece este un mod placut de a te relaxa intr-o seara de vara.

3. Videoproiector

Dupa ce va monta videoproiectorul, sarbatoritul va transforma orice perete alb intr-un veritabil cinematograf acasa. Un videoproiector, alaturi de un sistem audio de calitate, ar putea transforma casa lui sau chiar gradina intr-un festival de film, de care probabil ca vei beneficia si tu.

4. Set de sosuri picante

Multi barbati se declara iubitori de mancaruri picante. Daca vei face acest cadou unui barbat despre care stii ca iubeste mancarea iute, o sa afli cat de mult poate duce. Exista sosuri celebre pentru gradul lor de iutime si doar o picatura din sticla poate declansa reactii intense. Pentru ca niciodata nu gaseste un sos suficient de hot pentru friptura sa, este momentul sa-i oferi ceva cu adevarat picant.

5. Unealta de buzunar multifunctionala

Orice barbat ar trebui sa detina asa ceva. Pentru ca tot timpul este ceva de reparat, acest multitool de forma unui card ofera numeroase unelte la indemana. E subtire si poate fi usor strecurat in buzunar sau in port card pentru ca niciodata nu se stie unde e nevoie de o reparatie.  

6. Tricou personalizat din bumbac

Un tricou cu un mesaj haios este oricand un cadou inspirat pentru un barbat cu simtul umorului. Oricat de simplu ti se pare ca este un tricou pentru a fi oferit la o zi speciala, daca alegi sa-l personalizezi, obtii rapid un cadou funny.

7. Incarcator wireless de telefon

Daca nu are inca un astfel de incarcator, fii tu persoana care ii ofera acest gadget care ii va deveni rapid indispensabil. Telefonul se incarca mai rapid pe acest powerbank si poti uita de cabluri lungi si inestetice. Poate fi folosit si in calatorii, are dimensiuni compacte si incarca telefonul rapid. Un detaliu important: daca vrei sa-i oferi cadou un incarcator wireless de telefon, asigura-te mai intai ca modelul sau de telefon este compatibil cu incarcarea fara fir.

8. Bratara fitness

Barbatii sunt pasionati de tehnologie, ceea ce inseamna ca exista mari sanse sa-l cuceresti cu acest cadou. Bratara fitness il ajuta sa-si monitorizeze mai usor activitatile sportive zilnice, sa ramana in forma si cu o stare buna. Bratara monitorizeaza somnul, pierderea caloriilor, ritmul cardiac si multe altele.

9. Unealta de bicicleta multifunctionala

Daca este un ciclist pasionat, nu-l lasa sa pedaleze fara aceasta unealta de bicicleta multifunctionala in buzunar. Chiar daca are dimensiuni foarte mici, ascunde o multime de tipuri de surubelnite, cutter, chei si alte obiecte esentiale. Asta o sa-l ajute sa-si mentina bicicleta in cea mai buna conditie si sa o repare rapid cand este cazul.

Poate fi dificil uneori sa gasesti un cadou potrivit pentru un barbat, dar daca iei in calcul sfaturile de mai sus, cu siguranta vei gasi cea mai buna solutie. Tine cont de preferintele lui si de relatia pe care o aveti si alege din ideile prezentate mai sus.

FOTO: shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea