Social

# firme mobila #mobila #romania

9 firme de mobilier din Romania au propus noi colectii la targul international January Furniture Show din Birmingham

Intr-o demonstratie impresionanta de creativitate si inovatie, 9 firme producatoare de mobilier din Romania si-au prezentat colectiile la targul international de mobila January Furniture Show, ce s-a desfasurat la Birmingham in perioada 21-24 Ianuarie 2024. Acest eveniment, recunoscut pe plan international ca unul dintre cele mai importante din domeniu, a fost gazda perfecta unde firmele romanesti si-au etalat cele mai noi colectii de mobila din lemn masiv, dar si accesorii de design interior. Anul acesta au fost prezente la targ: ALSENA COM IMPEX SRL, ECOMATRIX SRL, M-OLIVER DESIGN SRL, MOBEX & COMPANY SRL, PELEMOB SRL, PIZETA DUE SRL, SAVINI DUE SRL, SIMEX SA, SOLID OAK EXPERT SRL.

Intr-o demonstratie impresionanta de creativitate si inovatie, 9 firme producatoare de mobilier din Romania si-au prezentat colectiile la targul international de mobila January Furniture Show, ce s-a desfasurat la Birmingham in perioada 21-24 Ianuarie 2024. Acest eveniment, recunoscut pe plan international ca unul dintre cele mai importante din domeniu, a fost gazda perfecta unde firmele romanesti si-au etalat cele mai noi colectii de mobila din lemn masiv, dar si accesorii de design interior. Anul acesta au fost prezente la targ: ALSENA COM IMPEX SRL, ECOMATRIX SRL, M-OLIVER DESIGN SRL, MOBEX & COMPANY SRL, PELEMOB SRL, PIZETA DUE SRL, SAVINI DUE SRL, SIMEX SA, SOLID OAK EXPERT SRL.

Participarea companiilor romanesti la targul international a fost finantata de Agentia Romana pentru Investitii si Comert Exterior si organizata in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR).

Prezenta firmelor romanesti la targul de mobila din Birmingham este o dovada a inovatiei, creativitatii si calitatii exceptionale a pieselor de mobilier. Fiecare companie din Pavilionul Romaniei a venit cu o abordare proprie si cu o viziune care se ridica la standarde internationale in ceea ce priveste design-ul de mobilier. January Furniture Show ofera un spatiu cu o vasta expunere pentru companiile romanesti, acestea avand oportunitatea de a interactiona cu clienti si parteneri dincolo de granitele tarii.

Standul Romaniei < Romanian furniture – Style, Comfort, Durability > care s-a desfasurat pe o suprafata generoasa, a atras atentia vizitatorilor interesati de mobilier de calitate superioara, cum este cel realizat de companiile romanesti. Producatorii romani de mobilier au prezentat o gama variata de produse care include canapele, biblioteci, mese, scaune, toate in stil clasic sau modern, realizate in special din lemn masiv, pentru sufragerii, dormitoare sau bai. Firmele romanesti producatoare de mobilier imbina cu succes functionalitatea cu partea estetica, punand accent pe calitate, confort si sustenabilitate.

Participarea Romaniei la January Furniture Show din Birmingham reprezinta un pas important pentru industria de mobila din tara, fiind o oportunitate excelenta de a promova produsele pe scena internationala a producatorilor si distribuitorilor de mobila. Evenimentul este o platforma ideala pentru a initia noi parteneriate comerciale si pentru a consolida relatiile existente. Peste 22.000 de vizitatori au fost asteptati sa ia parte la targul international de mobila din Birmingham, in prima luna a anului 2024.

FOTO: furnitureshow-birmingham.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea