Social

#aterizare fortata #aeroportul otopeni #otopeni #decolare #avion

Aterizare de urgenta pe Otopeni. Un avion a revenit pe pista din cauza unor probleme sesizate la 10 minute de la decolare

Un avion care tocmai a decolat de pe Aeroportul Otopeni, a revenit pe pista dupa doar o ora de la decolare. Din fericire, unul dintre piloti a observat la timp doua probleme care ar fi putut duce la o tragedie.

 

Aeronava care zbura joi seara de la Bucuresti la Luxemburg a revenit pe Aroportul Otopeni din cauza unei probleme tehnice. Pilotii avionului Boeing 737-700NG Luxair (LX-LBR) au sesizat la timp problemele tehnice care ar fi putut duce la o tragedie. Astfel, avionul care a decolat la ora 19:13 s-a reintors pe aeroport dupa aproximativ o ora.

Unul dintre pilotii avionului au sesizat ca unul dintre generatoarele avionului si unitatea de alimentare auxiliare au cedat, la aproximativ 10 minute de la decolare. Pilotii s-au reintors pe Aeroportul Otopeni, la ora 20:23 UTC, potrivit flightradar24.com. Pilotii nu au declarat stare de urgenta.

Dupa aterizare, zborul a fost anulat. Urmeaza ca tehnicienii sa faca un control amanuntit aeronavei si sa repare avariile inainte ca aceasta sa poata pleca de la sol. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea