Social

#cadouri pescari #pescari #cadouri

5 tipuri de cadouri pentru pescari, cu care nu ai cum sa dai gres

Pescarii pot fi greu de multumit in ceea ce priveste capturile de peste, insa la capitolul cadouri vor fi entuziasmati de produsele cu tematica pescareasca primite. Uite cinci tipuri de cadouri pentru pescari.

 

Articole fashion

Dincolo de imbracamintea si incaltamintea dedicata pescarilor care vor sa se simta confortabil la partidele lor de pescuit, mai poti avea in vedere si cateva accesorii fashion. De exemplu, brata rile nautice pot fi o idee excelenta de cadou. Ele sunt inspirate din lumea yachting & sailing, fiind construite din materiale rezistente la uzura, apa, soare etc. Sunt exact conditiile in care un pescar isi desfasoara activitatea. 

Tot in aceasta directie, ii poti darui un tricou personalizat. Mesajul il poti formula chiar tu, daca vrei sa fie cat mai original, dar ai si sute de idei de texte din care sa selectezi unul potrivit. Amuzant sau mai serios, il va purta cu siguranta in destinatiile de pescuit.

Articole de pescuit

In functie de modurile si tehnicile de pescuit, un pescar are nevoie de mai multe articole dedicate. De cele mai multe ori, persoanele care nu cunosc acest domeniu evita acest tip de cadouri.

In masura in care ai ceva cunostinte, cu siguranta vei oferi un cadou perfect. Mai poti apela si la prietenii pescarului, care iti pot da un pont binevenit in alegerea articolelor de pescuit potrivite. Asadar, poti ajunge sa ii daruiesti o lanseta sau mulineta, dar si diverse accesorii necesare unei partide de pescuit, precum plute pescuit, nade sau carlige.

Articole pentru masina

Un alt tip de cadouri la care te poti orienta rapid sunt produsele dedicate pentru masina. Asadar, de fiecare data cand va pleca cu masina la pescuit va avea parte de o „echipare” adecvata. In plus de asta, sunt articole vizibile cu care pescarii se pot recunoaste mai usor in trafic.

Ai varianta achizitionarii unui sticker, care poate fi lipit pe luneta sau caroserie, poti alege un suport numere auto conceput pentru pescari sau un odorizant de agatat in interiorul masinii. Sunt cadouri mici, dar de efect.

Articole pentru casa

Nu mai incape indoiala ca pescarii cu adevarat pasionati isi personalizeaza spatiile din locuinta cu diverse obiecte tematice. Unii prefera sa aduca mici detalii, altii duc pasiunea la extrem. Cert este ca o casa cu oameni pasionati de pescuit este usor de recunoscut.

Prin urmare, o idee de cadou poate fi o perna decorativa sub forma unui peste. Cum vei gasi reprezentate mai multe specii de pesti, orienteaza-te catre ce preferinte stii ca are in materie de capturi. Totodata, un covor cu tematica din lumea pescuitului, ce poate fi pus la intrarea in casa sau apartament, va fi un cadou apreciat. Chiar si un peste de plus va fi primit cu zambetul pe buze.

Voucher cadou

Poate nu ai suficient timp sa cauti printre ideile de cadouri pescaresti sau nu esti convins in totalitate de alegerea pe care vrei sa o faci. Cea mai buna varianta in aceste situatii este sa cumperi un voucher cadou de o anumita valoare.

Unele magazine pescaresti ofera aceasta posibilitate, prin care pescarul va face cumparaturile dorite. Practic, are libertatea de a isi alege singur ce are nevoie. Tine cont de regulamentul de utilizare al voucherului, astfel incat sa fie in avantajul celui care se bucura de el. De exemplu, ar fi bine ca voucherul sa poata fi folosit si pentru comenzi online sau sa aiba o valabilitate cat mai mare.

Asadar, nu prea ai cum sa dai gres cu cadourile prezentate mai sus. Fie ca vorbim de o zi de nastere, celebrarea unei capturi deosebite sau, pur si simplu, vrei sa faci o surpriza cu tematica, acum ai inspiratie pentru a face cadouri potrivite pentru prietenii tai pescari!

FOTO: shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea