Showbiz

#brigitte sfat #oana roman #gabriela cristea #adelina pestritu #iubiti vedete #vedete extern #casatorii interes vedete

Vedete care si-au facut iubitii celebri! Dragoste sincera sau interes?

Relatiile cu personaje mondene celebre le-au adus faima si o viata lipsita de griji. Sa fi fost vorba despre dragoste adevarata sau doar despre un interes ascuns? Iata care sunt vedetele care si-au ridicat iubitii pe culmile gloriei.

1. Gabriela Cristea si Tavi Clonda

"Orice relatie este bazata pe interes!". Asta declara in urma cu doi ani prezentatoarea TV Gabriela Cristea. Trecuta intre timp printr-un divort care parea sa o fi marcat profund, prezentatoarea emisiunii "Te vreau langa mine", de la Kanal D, si-a gasit, la doar sapte luni de la divort, alinarea in bratele unui coleg de platou, cu cinci ani mai tanar. Tavi Clonda, solistul bandului emisiunii, era un anonim pana sa o intalneasca pe bruneta. Relatia dintre cei doi s-a dovedit, insa, a fi o adevarata rampa de lansare pentru cantaret, care potrivit "Click", se pregateste sa isi faca debutul si ca prezentator TV. Conform unor surse apropiate vedetei, Tavi ar fi fost chemat in urma cu cateva saptamani la probe, pentru emisiunea "KidSing", show ce va debuta in toamna la Kanal D.


2. Ilie Nastase si Brigitte Sfat

Pana sa il intalneasca pe fostul tenisman Ilie Nastase, Brigitte Sfat a avut o viata tumultuoasa. A fost casatorita de doua ori cu oameni de afaceri controversati, a facut inchisoare pentru lipsire de libertate si talharie, insa abia cand l-a cunoscut pe Ilie Nastase imaginea ei de fata rea a inceput sa se schimbe usor-usor. Casatorita acum cu fostul sportiv, cu 30 de ani mai in varsta decat ea, Brigitte nu rateaza niciun eveniment monden la care apare in tinute care mai de care mai sofisticate. Ba chiar, la bratul lui Ilie Nastase, Brigitte a pasit pe covorul rosu, la nunta Printului Albert de Monaco.



3. Liviu Varciu si Adelina Pestritu

Pana sa il cunoasca pe Liviu Varciu, Adelina Pestritu facuse cariera ca dansatoare in Ibiza, potrivit libertatea.ro. In februarie 2009 s-a casatorit cu artistul si, astfel, a ajuns celebra si pe plaiurile mioritice. Viata de cuplu nu a durat mult, iar divortul a fost cel care a urcat-o pe Adelina pe culmile gloriei. Dupa despartirea de Varciu, Adelina Pestritu a devenit prezentator TV si a realizat mai multe pictoriale sexy.

CITESTE SI:

Pleaca Andreea Esca de la Pro TV?

Vedete somere, dar putred de bogate

Vedete cu relatii extraconjugale de lunga durata

 4. Oana Roman si Marius Elisei

Atractia Oanei Roman pentru barbati mult mai tineri i-a adus in viata mai mult dezamagire. Ultima relatie, insa, pare sa-i fi pus capac. Marius Elisei, pe care Oana l-a facut deja tatic, este cu 10 ani mai tanar. Cei doi se vor casatori si religios in luna iunie, atunci cand o vor boteza si pe micuta Isabela. Florentina Gheorghe, fosta iubita a lui Marius, a declarat in presa ca barbatul este interesat doar de averea Oanei Roman.



Sursa foto: click.ro, libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare