Showbiz

#survivor all stars #jador #andreea tonciu

Ce ii recomanda Andreea Tonciu lui Jador, dupa eliminarea de la Survivor All Stars. "Sa isi lase cariera"

Andreea Tonciu si-a exprimat dezamagirea fata de Jador dupa ce acesta a adus o Biblie la Survivor, comentand ca artistul ar trebui sa-si lase cariera si sa se calugareasca, avand in vedere ca, potrivit ei, in continuare foloseste un limbaj licentios.

Tonciu a subliniat ca Jador nu este singurul concurent care a adus o Biblie in aventura Survivor. Dupa intoarcerea in tara, in stilul sau caracteristic, Andreea Tonciu a discutat despre experienta sa din Republica Dominicana si a criticat comportamentul lui Jador.

Eliminata de la Survivor All Stars pe 18 ianuarie, Andreea Tonciu si-a exprimat opinia despre concurs si a mentionat ca lucrurile au evoluat diferit fata de competitia din urma cu doi ani. Dezamagirea sa a fost indreptata, in mod ironic, catre Jador, unul dintre concurentii care au facut parte din tabara ei.

„Credeam ca o sa stau mai mult! S-a schimbat jungla fata de acum doi ani! Nu mai e jungla aceea! Este foarte greu. Am zis ca mor, nu am crezut ca o sa fie atat de greu. Eu mereu am apreciat echipa Razboinicilor, pentru ca sunt niste oameni normali, stiu sa faca strategii, stiu sa fie prieteni, stiu sa piarda, pe cand la Faimosi nu zicea nimeni nimic, nu aveai cu cine sa razi, sa faci o gluma, nimic!

Unii au venit cu Biblia, deci emisiunea asta se transforma, unii vor sa se calugareasca, dupa ce ies de la Survivor, nu doar Jador, si Zanni avea Biblia. Nu mi se pare normal sa injuri si dupa sa citesti Biblia. Jador m-a dezamagit.(…) Ii recomand sa-si lase cariera si sa se calugareasca”, a marturisit Andreea Tonciu, in emisunea La Maruta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului