Showbiz

# burlaci #catalin botezatu #smiley #showbiz #ciprian marica #burlaci celebri

Burlaci celebri. Unii au fost "luati", altii sunt inca disponibili

Cine nu a visat cu ochii inchisi la Fat-Frumos de pe marile ecrane? Sau cine nu s-a imaginat, macar o data, alaturi de una dintre vedetele chipese care apar la televizor? Iata care sunt vedetele "libere", dar si cele care au scapat recent de statutul de burlac.

1. Catalin Botezatu


Sursa foto: realitatea.net

Catalin Botezatu, unul dintre cei mai ravniti barbati din showbizul romanesc, a anuntat recent ca si-a gasit jumatatea. Nu vrea insa sa spuna cine e aleasa. "Mi-am dat seama, dupa multi ani, ca exista cineva in mintea mea care cred ca e sufletul meu pereche. Nu-mi doresc nici in visele mele cele mai rele sa nu raman cu acea persoana. O simt aproape de mine, cred in ea, ma bucur ca nu e atat de sofisticata, ca nu-si doreste publicitate, pentru ca sta mai mult prin strainatate. Acum, la 47 de ani, pot sa spun ca sunt fidel unei singure femei", a spus Catalin Botezatu intr-o emisiune de la Kanal D. Catalin are 47 de ani si a avut de-a lungul timpului relatii cu femei celebre din Romania printre care Tania Budi, Vanda Vlasov si Bianca Dragusanu.

CITESTE SI: Vedete cu vieti duble
Top 3 momente incredibile la „Romanii au talent”


2. Smiley

Sursa foto: app.agerpres.ro

Dupa ce s-a iubit vreme de 5 ani cu frumoasa Laura Cosoi, Smiley pare sa se fi consolat cu statutul de burlac. Artistul nu a mai reusit sa se implice in relatii de lunga durata. Motivul? "Cand cineva intra in spatiul meu personal, am plecat!", a declarat cantaretul recent pentru spynews.ro

3. Ciprian Marica

Sursa foto: libertatea.ro

Tanar, frumos, celebru si bogat. Fotbalistul Ciprian Marica a frant multe inimi in ultimii ani, si fete frumoase precum Ilinca Vandici sau Laura Teodoru s-au mandrit la bratul lui. Insa Marica nu e chiar singur. "De curand am avut pe cineva care s-a gandit la mine si ma bucur sa am un nou partener de viata. Am primit cadou un catelus", spune Marica.

4. George Clooney

Sursa foto: barrelcollection.com

Cea mai recenta lovitura data fanelor vine din partea lui George Clooney. Indragitul actor s-a logodit zilele trecute cu iubita sa, avocata britanica Amal Alamuddin. "George si Amal incearca sa ramana discreti, dar nici nu doresc sa se ascunda", sustin jurnalistii revistei People, care citeaza o sursa apropiata cuplului. Se pare insa ca starul hollywoodian si logodnica sa nu au hotarat deocamdata data la care se vor casatori.

5. Johnny Depp

Sursa foto: dailygeekette.files.wordpress.com

La inceputul anului, un alt anunt frangea inimile fanelor. Johnny Depp se logodea cu actrita Amber Heard. "Piratul din Caraibe" este impreuna cu actrita din "Paranoia" din vara lui 2012, dupa ce Johnny s-a despartit de iubita sa, Vanessa Paradis.

Sursa foto: expresspress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare