Showbiz

#Chefi la cutite #jurati

Antena 1, anunt oficial: Patru jurati la Chefi la Cutite! Cine ii inlocuieste pe Dumitrescu, Scarlatescu si Bontea

In urma cu aproape doua luni, Antena 1 anunta oficial, printr-un comunicat de presa, ca urmatorul sezon Chefi la Cutite nu-i va mai avea la masa juriului pe Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu.

Acest lucru s-a intamplat dupa ce bucatarii au anuntat conducerea postului TV ca sunt foarte obositi si au nevoie de o pauza mai mare intre sezoane. Din pacate pentru ei, Antena 1 nu a fost de acord cu aceasta solicitare, iar ca urmare cei trei chefi au refuzat sa mai participe la filmari.

Imediat dupa ce totul a devenit public, Antena 1 i-a dat in judecata pe Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu, pe care ii obliga sa revina la munca. Insa, pana cand procesul se va incheia, iata ca emisiunea Chefi la Cutite are noi jurati. Si nu mai sunt doar trei, ci patru!

Potrivit unei postari de pe pagina oficiala de Instagram a show-ului Chefi la Cutite, emisiunea va incepe in curand, iar la masa juriului, dupa cum se poate vedea in imaginile de mai jos, sunt patru bucatari.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare