Showbiz

#cinema #film #promotie #castigator #pro video

Pro Video iti ofera un Ford Focus Sedan

In perioada 23 septembrie – 6 decembrie poti castiga cu Pro Video 5000 de tichete valorice, un televizor LCD , doua excursii la studiourile warner bros si un Ford Focus Sedan.

La extragerile finale intra toate DVD-urile si CD-urile Pro Video care sunt marcate cu stickerul promotional in forma de masina.

Astfel, ai ocazia sa castigi pe loc 5000 de tichete valorice, un televizor LCD la extragerile saptamanle si 2 excursii la Studiourile Warner Bros in data de 9 decembrie cand vor fi alesi trei castigatori.

De asemenea, marele premiu, un Ford Focus Sedan va fi extras tot in data de 9 decembrie si va merge catre cel mai norocos dintre participantii la promotie.

Produsele Pro Video pot fi achizitionate din marile centre comerciale si magazinele de specialitate partenere. Este necesara inscrierea pe siteul www.provideo.ro/film unde se va nota si codul produsului cumparat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea