Showbiz

#kristen stewart #twilight #plictiseala #film

Kristen Stewart s-a plictisit de Twilight

Dupa ce a cunoscut celebritatea la noua ani, atunci cand a jucat in filmul Panic Room si dupa aparitia in Twilight, Kristen Stewart spune ca acest film o plictiseste pentru ca nu are ocazia sa mai cunoasca pe nimeni nou, informeaza aceshowbiz.com.

Actrita spune ca toata lumea vorbeste despre rolurile lor din filme si despre proiectele viitoare.

"Este trist pentru ca toate conversatiile mele din ultima vreme se reduc doar la Twilight. Fie ca ma intalnesc cu prietenii mei, fie cu colegii de pe platourile de filmare, tot ce facem este sa vorbim despre acest film", a declarat actrita intr-un interviu acordat revistei Interview .

"Este o nebunie. Eu ca persoana nu mai pot face nimic - asta e ce as spune tuturor. Ma calmez si imi spun - Taci naibii din gura", a mai completat actrita.

Kristen Stewart mai spune ca atentia pe care o primeste o face sa se simta inconfortabil si nu se poate exprima liber. "Tot ce spun sau ce fac este criticat mai tarziu. Mereu ma gandesc la acest lucru si ma simt intimidata. Lucrez ca actrita inca de mica si cunosc o multime de oameni care sunt actori, dar care nu au viata privata ", a mai completat actrita.

Kristen Stewart a mai spus ca isi doreste sa fie o persoana normala si spera ca in cativa ani sa devina persoana care isi doreste sa fie.

Urmareste trailerul filmului The Twilight Saga: New Moon:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea