Showbiz

#electro

In premiera, Creamfields pe litoralul romanesc

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de existenta a festivalului, DMB Music Records aduce pentru prima data in Romania festivalul care se va desfasura in data de 2 august 2008, pe plaja Adras din Statiunea Saturn. Evenimentul este organizat de DMB Music Records in colaborare cu Orange si Primaria Municipiului Mangalia.

Creamfields 2008 reuneste cei mai renumiti DJ-i internationali

Festivalul Creamfields 2008 va dura 15 ore si se va desfasura simultan pe 3 scene alaturate la care vor mixa 15 DJ-i internationali si cativa dintre cei mai renumiti DJ romani cum ar fi Adrian Eftimie si DJ Zero.

In vederea unei mai bune desfasurari a programului, maine, incepand cu ora 11.00, la Orange Concept Store se va tine o conferinta de presa prin care se vor inamana acreditarile de presa si se vor da ultimele detalii despre eveniment.

Creamfields este un maraton al unora dintre cele mai bune trupe si cei mai importanti DJ de muzica electronica si dance. Prima editie a avut loc in Anglia, la Winchester in 1998, fiind urmata de cele de la si Daresbury -Cheshire. Din 2001 festivalul s-a extins si in Spania, Portugalia, Belgia, Rusia, Cehia, Polonia, Rusia, Turcia, Argentina, Brazila, Chile si Mexic.

Printre numele mari care au participat in anii trecuti la festivalul Creamfields se numara Pet Shop Boys, Placebo, Faithless, The Prodigy, Fatboy Slim, Chemical Brothers , Bob Sinclar, , , Tiesto, Sasha, Jon Digwed, Armin Van Buuren , Carl Kox si Paul Van Dyk.

David Guetta la Creamfields 2008

Anul acesta, David Guetta, Tall Paul, Seb Fontaine sau Christopher Lawrence sunt doar cativa dintre maestrii mixajului ce vor incendia atmosfera la Creamfields 2008.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea