Showbiz

#rock

Noul clip Taxi regizat de Mihaela Radulescu

Trupa Taxi a filmat cel mai recent videoclip, "The Wizdiz Song", regizat de nimeni alta decat vedeta tv, Mihaela Radulescu .

Totul s-a intamplat subit. Mihaela Radulescu l-a sunat pe Dan Teodorescu , solistul Taxi si i-a spus ca vrea sa regizeze piesa "The Wizdiz Song" de care s-a indragostit pur si simplu. Costurile le-a suportat vedeta tv si conceptul clipului i-a apartinut in totalitate.

Mihaela Radulescu, indragostita de piesa "The Wizdiz Song"

"Ma suna Mihaela Radulescu si-mi spune: . . Mihaela insista ca nu glumeste, ba vine si cu continuarea: are scenariul gata, vrea sa regizeze clipul si vrea sa-l si produca, adica sa dea ea toti banii. SF curat. Daca asta a fost dorinta ei, cum sa ne opunem?" a declarat amuzat Dan Teodorescu.

In mod normal clipul acesta nici nu trebuia sa se faca, avand in vedere ca cei de la Taxi si-au incheiat "norma" cu casa de productie . Singura varianta era sa mai scoata un album pentru a mai face un vidoeclip. Insa se pare ca providenta si-a spus cuvantul si un filmulet nou nout s-a nascut.

Filmarile la "The Wizdiz Song" au durat 19 ore. S-a lucrat cu o echipa de profesionisti care au mai colaborat si la alte proiecte marca MediaPro. S-a folosit o camera HD, care aproape atinge performantele peliculei, operator a fost Cristi Stan, iar regizor secund - Mircea Hateganu.

S-a filmat intr-un hotel din Cartierul Francez, s-a folosit o figuratie de 40 de persoane printre care s-au regasit si Miss Bikini si Miss Litoral.

Clipul a costat in jur de 10.000 euro

S-a cheltuit in total, cu aproximatie, 10.000 de euro, suma suportata de Mihaela Radulescu. Premierea clipului va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, la emisiunea Mihaelei, " Duminica in familie ".

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea