Showbiz

#pop

New Kids On The Block sunt pe primul loc

Primul single al trupei New Kids On The Block, de la reuniunea acesteia, a ajuns deja number one in VH1 US Top 20. Piesa se numeste " Summertime " si va fi inclusa pe noul album ce urmeaza a fi lansat in vara aceasta.

Membrii formatiei se bucura de simpatia fanilor care nu numai ca nu si-au uitat vechii idoli, dar par a fi in numar cat mai mare.

Cel mai nou album NKOTB va fi lansata in aceasta vara

Noul album al formatiei new kids on the block va fi primul material scos de trupa dupa mai bine de 14 ani.

Membrii NKOTB a promis ca noul sound sa fie unul inovativ, nu doar o reeditare a celui vechi. "Nu ma intereseaza sa traiesc nostalgia amintirilor cantand acelasi material vechi", a declarat intr-un interviu, Donnie Walhberg, membru NKOTB.

New Kids On The Block este o formatie pop aparuta in anii 1980. Primul album a purtat numele trupei si a fost lansat in 1984. Cei 5 pusti au atins apogeul popularitatii in anii `90 cand si-au castigat simpatia a milioane de fani, al 3-lea album al lor, "Step by step" fiind premiat cu Triplu Disc de Platina pentru vanzari.

In 1990, Forbes a plasat New Kids On The Block pe primul loc in topul celor mai bine platite trupe pop. De-a lungul carierei, trupa a vandut peste 70 milioane de discuri. New Kids On The Block s-au despartit in 1994 si si-au urmat carierele solo, in film, muzica sau show-uri Tv, cariere ce s-au bucurat de mai mult sau mai putin succes.

New Kids On The Block s-au reunit dupa 14 ani

Acum trupa s-a reunit si sunt pusi pe treaba. Acestia au scos single-ul "Summertime" si lucreaza la albumul programat sa fie lansat in vara.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea