Cele mai citite despre robbie williams tata

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Grupele de sange si importanta lor

Grupa de sange este o caracteristica mostenita de la parinti, care determina compatibilitatea cu alte persoane in situatia unei transfuzii de sange.

Portretele parintilor in functie de zodie

Comportamentul parintilor fata de copii poate fi inteles mai bine daca stii cate ceva despre zodia in care s-au nascut.

Cele mai noi despre robbie williams tata

Dupa ce si-a deschis cafenea, Radu Stefan Banica isi lanseaza o noua afacere: "Tata e consumator, mama la fel"

La doar 20 de ani, fiul lui Stefan Banica Jr. are un real succes in cariera, atat pe partea muzicala si in actorie, cat si pe partea de afaceri.

Roxana Blenche, primele declaratii despre sarcina. “Sunt una dintre ghinionistele alea”

Roxana Blenche, fosta concurenta de la Chefi la Cutite, este insarcinata, iar vestea a suprins pe toata lumea, deoarece aceasta nu-si expuna viata privata.

Sun Challenge 2022: 350 de participanti si aproximativ 8.000 euro donati pentru Parcul Natural Vacaresti

Pe 2 octombrie a avut loc cea de-a patra editie Sun Challenge Vacaresti, eveniment de alergare prin Parcul Natural Vacaresti, organizat de Sun Plaza. La competitie au participat 350 de alergatori si s-au strans aproape 6.000 euro din contributiile de participare. La suma aceasta, CBRE - compania ce administreaza Sun Plaza - adauga inca 2.000 euro.