Showbiz

#pop #robbie williams #cantec #omagiu #michael jackson

Robbie Williams a scris un cantec in memoria lui Michael Jackson

Cantaretul britanic Robbie Williams a adus un omagiu marelui Michael Jackson dedicandu-i o piesa ce va fi inclusa pe viitorul sau disc, intitulat “ Reality Killed The Video Star ”

Desi albumul era aproape gata, Williams i-a surprins pe oficialii casei de discuri, el anuntand la intalnirea de saptamana trecuta ca vrea sa adauge o ultima melodie, scrisa in memoria lui The King of Pop.

“Reality Killed The Video Star”, titlul noului album al lui Robbie, este un joc de cuvinte inspirat din hit-ul “Video Killed The Radio Star”, lansat de Buggles in 1979. Este primul disc pe care Robbie Williams il lanseaza dupa o pauza de 3 ani.
 
Iata ce spunea Robbie pe blogul sau despre acest nou material: "Albumul meu este ucigas: vechiul Robbie, noul Robbie si un Robbie pe care niciunul dintre voi nu l-ati mai intalnit…”. Discul se va gasi in rafturile magazinelor incepand cu 9 octombrie 2009 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea