Showbiz

#se casatoreste #robbie williams #pop

Robbie Williams se insoara in acest weekend

Robbie Williams se va casatori in acest weekend, cu iubita lui, actrita Aya Field, noteaza editia electronica a ziarului The Sun.

Robbie Williams va avea parte de o nunta discreta ,  pe insula Santa Catalina, la 30 de kilometri de Los Angeles. Cei doi au tinut secreta data casatoriei, ei anuntandu-si familiile si restul invitatilor abia saptamana trecuta, potrivit The Sun.

Robbie Williams a cunoscut-o pe actrita americana Aya Field in urma cu patru ani. In noiembrie 2009, Williams si-a luat inima in dinti si a cerut pe Aya de nevasta, in timpul unei emisiuni transmise in direct de un post de radio din Australia.

Williams a anuntat luna trecuta revenirea in Take That, grupul alaturi de care a cunoscut afirmarea la inceputul anilor ’90. Reuniti in formula completa , cei de la Take That vor lansa un nou disc in acest an. In plus, pentru 2011 trupa va sustine si un turneu.

Citeste si

Robbie Williams se intoarce in Take That

Robbie Williams - videoclip a la Brokeback Mountain pentru "Shame"

Robbie Williams - dependent de anti-depresive

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea