De prin lume adunate

#unde iesim #dragobete #petrecere #teatru #concert

Unde iesim de Dragobete

Ai chef de petrecere si nu ai motiv sa o faci? Ei bine noi iti oferim unul: Dragobetele. Daca ai sarbatorit Valentine's Day e musai necesar sa il sarbatoresti si pe fratele sau din Romania, pe timidul Dragobete . In capitala au loc in aceasta zi numeroase evenimente care te duc cu gandul din nou la dragoste, inimioare rosii si bomboane din ciocolata.

 

Seri irlandeze la Clubul Taranului Roman

 

Incepand cu luna ianuarie 2009, Clubul Taranului din Bucuresti gazduieste in fiecare luna seri irlandeze. Aceste seri au loc in fiecare ultima seara de miercuri a fiecarei luni. in luna februarie, aceasta seara se petrece chiar de Dragobete, o zi cu semnificatii mistice pentru traditia romaneasca. Programul serii este sustinut de formatia Shannon si dansatorii Irish Way, dar o parte din spectacol va deveni si "publicul". Astfel doritorii vor putea descoperi tainele dansului irlandez. Intrarea costa 20 lei, iar pentru elevi si studenti este de 15 lei. Evenimentul incepe de la ora 20:00.

 

Stand Up In The city cu Tiberiu si Natanticu

 

Dragobetele este o ocazie potrivita pentru a te distra la o seara de stand-up comedy. Cei din London Pub & Grill te invita de la ora 21:00 la o portie sanatoasa de ras. Intrarea este de 10 lei. London Pub & Grill  se afla pe strada Orhideelor, la numarul 19, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0766.469.708.

 

Concerte de Dragobete

 

In Iron City Club, de la ora 21:45, Dragos Boeru va sustine un concert pentru cei care stiu sa iubeasca romaneste. Tot de Dragobte, cei de la Holograf vor sustine un concert la Sala Palatului, de la ora 20:00, iar Suie Paparude canta pentru inimi in club Expirat, de la ora 22:00. Daca ai chef de o distractie cu multa vodca si ritmuri de kazacioc, noi iti propunem un concert cu muzica ruseasca in Deja Vu, de la ora 21:00.

 

Dragobete in scrisori de dragoste

 

La Sala de Lectura de la Teatrul Act de pe Calea Victoriei, de Dragobete are loc un eveniment special: Dragobete in scrisori de dragoste. Aici se vor citi cateva scrisori de dragoste dintre Mihai eminescu si Veronica Micle. Scrisorile vor fi lecturate de Afrodita Androne si Florin Nan, iar la nai va va incanta Vladislav Panush. Pretul unui bilet este de 10 lei, iar evenimentul incepe de la ora 19:30.

 

La teatru de Dragobete

 

Daca esti intr-o stare romantica pe care ai vrea sa o prelungesti, noi iti propunem sa mergi la teatru. De Dragobete ai de ales intre Iubiri interzise de la Teatrul National, la ora 19:00 si Te iubesc! Te iubesc?, in Laptaria Enache , de la ora 20:00. Cele doua piese propun doua abordari diferite ale aceluiasi sentiment: dragostea.

 

Petreceri de Dragobete

 

Tot de Dragobete, prin cluburile din capitala se organizeaza numeroase petreceri tematice, care ne fac sa ne gandim ca omoninul romanesc al lui Valentine’s Day. Inimioare rosii, bauturi si muzica buna sunt ingredientele perfecte pentru petrecerile din aceasta zi. In cluburile El Grande Comandante si El Comandante atmosfera se incinge cu petrecerile de Dragobete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea