De prin lume adunate

#targuri #festivaluri #sala dalles #pasari #festivalul rosiei #rock&roll

Targuri la final de septembrie in Bucuresti

Ultimul weekend al lunii septembrie te asteapta cu targuri cu bunatati traditionale , obiecte vintage si handmade, dar si tot ce iti trebuie pentru scoala.



Scolaresti la Carturesti


Pana luni, 10 octombrie, la Carturesti este deschis "Targul de tot ce iti trebuie la scoala - Scolaresti la Carturesti". Mansarda a fost transformata in cea mai primitoare sala de clasa, iar scolile partenere vin in intampinarea noului an scolar cu ateliere de creativitate , lectii distractive si recomandari pentru parinti.

La targ vei gasi tot ce trebuie pentru un nou an scolar: manuale si caiete auxiliare, culegeri, carti din bibliografia scolara, atlase, caiete si indrumatoare pentru gradinita, ciclul primar, gimnazial si liceal, precum si penar, guma de sters, creioane, stilouri, caiete, carioci, pensule, acuarele, sevalet, plastilina, lut pentru modelaj.


Targul Culori in parcul Herastrau


In perioada 23 - 25 septembrie, in parcul Herastrau are loc targul Culori. Culorile sezonului vor fi captate in diverse piese: tricotaje, bijuterii, picturi, maști, felicitari, decoratiuni si multe altele, care vor atrage jucause privirile si aprecierile vizitatorilor expozitiei de cadouri lucrate manual. Targul are loc pe aleea Michael Jackson.


V for Vintage Rock&Roll la Sala Dalles


In acest weekend esti asteptat la Sala Dalles la un targ cu obiecte vintage si handmade. Alege ce e Rock&Roll pentru tine si vino sa descoperi haine si bijuterii vintage, accesorii si cosmetice bio.

La parter vei gasi vintage autentic, Molecule F, colectii de designer , accesorii, cosmetice bio, tablouri si dulciuri facute in casa. La etajul sunt expuse obiecte de vintage, accesorii, colectii de designer, zona foto, barul, lounge, mobile kitchen BBC Good Food, tattoo counceling.

Intrarea la targ costa 10 lei si include o bautura.


Intalnire cu pasari de rasa la Agronomie


In zilele de 25 si 26 septembrie, in Parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice, esti asteptat sa admiri o colectie de pasari rare.

Aici ai ocazia sa vezi pasari precum Brahma heminat deschism Brahma potamichiu, Cochinchina negru, Cochinchina galben, Plzmouth rock barat, Rhode Island, Orpington negru, Orpington albastru, New Hampshire, Matase japoneza alba, Wiandotte argintiu, Wiandotte argintiu pitic, Pauni, Fazani, prepelite, Cochinchina pitic.

La expozitia cu vanzare vor fi peste 50 de perechi de pasari de rasa. Pot la expozitie poti admira fazani aurii din Asia, dar si chinchila, un animal dragut si foarte la moda acum. Este un animal de companie, usor de intretinut si foarte ascultator, iar unii chiar incerca si sa transforme hobby-ul in afacere pentru ca are una din cele mai scumpe blanite din lume. Printre toate vedetele de pasari se vor regasi si pauni.


Festivalului Rosiei in parcul de la Agronomie


In acest weekend nu trebuie sa lipsesti de la festivalul rosiei care se organizeaza la Agronomie. Invitatii de onoare ai festivalului sunt producatorilor din comuna Izbiceni, Scarisoara din judetul Olt. Sambata, de la ora 10.00, esti asteptat la spalarea, curatarea si decojirea a 100 de kg de rosii ce vor fi puse intr-un cazan de 3 vedre.

Bulionul obtinut cu rabdare la foc de lemne va fi acompaniat de o supa de rosii cu legume oltenesti si servita si admirata de vedete, clienti fideli ai targului cu bunatati traditionale.

Evenimentul "Toamna in gradina olteanului" va prezinta pe langa bulion si rosii coapte, ciorba de rosii, raci umpluti, sarmale oltenesti si multe alte surprize culinare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea