De prin lume adunate

#sala palatului #targ #carte

Salonul de Carte Livresque la Sala Palatului

In perioada 24 - 27 februarie , la Sala Palatului din Bucuresti are loc prima editie a targului de carte Livresque . La eveniment vor fi prezenti peste 30 de expozanti.

Printre editurile participante se numara Humanitas, Curtea Veche, Nemira, Corint, Paralela 45, Herald, Vremea, Monitorul Oficial, Proeditura si Tipografie , Lider si Amaltea , dar si edituri cunoscute indeosebi de catre cititorii lor fideli, precum Editura Carpathia, CECCAR, Vox 2000 sau Editura Militara.

Printre expozanti se vor afla totodata fundatii culturale si asociatii de profil.

Pe langa noile aparitii editoriale pe care le vor gasi la Livresque, vizitatorii vor putea participa la diverse lansari de carte, si vor avea prilejul de a urmari momente artistice inedite si interesante si happening-uri.

De asemenea, in cadrul salonului cartii, va fi dechisa Cafeneaua literara, unde vizitatorii vor putea savura o cafea sau un ceai intr-o atmosfera boema si se vor putea destinde asistand la dezbateri pe teme literare sau rasfoind cartile proaspat cumparate.

Ca element de noutate, organizatorii vor lansa o altfel de campanie de intr-ajutorare si incurajare a lecturii. Pentru prima data la un astfel de eveniment, vizitatorii vor veni cu carti de acasa, dar nu ca sa faca schimb cu unele noi, ci sa le doneze. Toate cartile donate vor fi daruite de catre organizatori unui centru de plasament , astfel incat copiii lipsiti de afectiune parinteasca sa nu fie privati de bucuria de a trai aventurile de neuitat ale personajelor de poveste.

Cei ce doresc sa cumpere cadou o carte pentru priemele zile ale de martie pot profita din plin de oferta generoasa de la Salonul Cartii Livresque.

De joi, 24 februarie, pana sambata, 26 februarie, salonul este deschis intre orele 10.00 - 19.00. Duminica, 27 februarie, programul de vizitare este cuprins intre orele 10.00 - 18.00. Intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea