De prin lume adunate

#recenzie #timp liber #editura tritonic #prezentare #carte #kathryn walker #mistere venetiene

"Mistere venetiene" de Kathryn Walker

Romanul de debut semnat de Kathryn Walker , despre dragoste, pierdere, mister si renastere, se defasoara intr-o Venetie senzuala urmarind tensiunea psihica si emotionala a unei femei neimplinite, scriere inspirata din nefericita casnicie a autoarei cu binecunoscuttul cantaret James Taylor.

Povestea se declanseaza in momentul in care Nel Everett, eroina romanului, coboara pe neasteptate din tren, parasindu-si sotul muzician, vedeta adulata si aclamata in concerte. Situatia se complica atunci cand ajunge in palatul unei contese venetiene si se implica in descifrarea unei fresce misterioase, a carei valoare ar putea schimba o secventa din istoria artei renascentiste.

Aventura este incununata de idila care se naste intre Nel si Matteo, restauratorul angajat de contesa, eroina gasind resursele unei noi pasiuni atat profesionale cat si spirituale. Romanul este unul dinamizat de sentimente, emotii si trairi, subliniind in mod constant stransa legatura intre trecut si prezent.

Aceasta carte este publicata de editura Tritonic. Daca doriti sa o comandati, dati click AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea