De prin lume adunate

# unde mergem #weekend #halloween #petreceri Bucuresti

La ce evenimente de Halloween mergem in acest weekend

In acest weekend, in Bucuresti au loc numeroase evenimente si petreceri de Halloween, pe care nu trebuie sa le ratezi. De la maratoane de filme, concerte si spectacole de teatru la petreceri pana in zori in cele mai in voga cluburi, programul este extrem de variat.

Din program nu lipsesc nici balurile mascate, unde poti da viata personajelor tale preferate.


Cea mai mare petrecere de Halloween la Sala Polivalenta


In acest an, Bucurestiul gazduieste cea mai mare petrecere de Halloween. La Sala Polivalenta vei avea parte de muzica, proiectii de film, lumini si decoruri in ton cu sarbatoarea. De la petrecere nu lipsesc unii dintre cei mai in voga artisti locali si internationali. Rockwell, Coma, Shadowbox, Tremour, Flesh Rodeo sunt doar cativa dintre artistii care te asteapta la cea mai mare petrecere de Halloween!


Concert Sophisticated Lemons


Pe scena clubului Panic! urca de Halloween cei de la Sophisticated Lemons. Vei avea parte de un show plin de energie, acorduri rock'n'roll si o atmosfera incendiara. Pe scena vor mai urca si cei de la White Ash, iar dupa concert esti asteptat la o petrecere tematica de Halloween.


Hollywood Halloween la The Light Cinema


Sambata, 27 octombrie, la The Light Cinema esti asteptat la o petrecere de Halloween in stil hollywoodian. Vei participa la un maraton de cinci filme, urmat de o petrecere incendiara.

Amy Winehouse, Marilyn Monroe, Charlie Chaplin, Patrick Swayze, Bruce Lee si multe alte celebritati de la Hollywood vor petrece alaturi de tine la party-ul de Halloween din acest an. Esti asteptat sambata, de la ora 23.50, costumat in vedeta ta preferata.

In cadrul maratonului de filme vei putea urmari "Silent Hill: Revelation 3D", "Hotel Transylvania 3D", "ParaNorman 3D", "Resident Evil 3D" si "Chernobyl Diaries".

Sursa foto: canadianaustralianclub.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea