De prin lume adunate

#filme in aer liber #muzeul taranului roman #cinematograf de vara

Filme in aer liber la Muzeul Taranului Roman

Doresti sa te relaxezi in aer liber, in compania unor filme europene, chiar in mijlocul Bucurestiului? Incepand de astazi si pana duminica, Muzeul Taranului Roman ti-a pregatit o surpriza. In cele patru zile vei avea ocazia sa vizionezi gratuit 10 pelicule din Germania, Elvetia si Austria.

Muzeul Taranului Roman (soseaua Kiseleff 3, Sector 1, Bucuresti) impreuna cu Ambasadele Republicii Federale Germania, Austriei si Elvetiei te invita sa vizionezi sub cerul liber mai multe pelicule cinematografice din cele trei tari, mai exact trei lungmetraje si sapte scurtmetraje. Evenimentul marcheaza momentul deschiderii cinematografului de vara al celebrei institutii, iar intrarea se va face prin strada Monetariei. Organizatorii precizeaza ca, in cazul in care vremea va fi nefavorabila, filmele vor fi difuzate in sala de cinema a muzeului.

Ce vei putea vedea

Primul film ce va rula astazi, in jurul orei 20.00, se numeste "Die Lebenden" (in germana, cu subtitrare in engleza/romana) si este o productie austriaca din anul 2012. Pelicula spune povestea unei tinere care isi exploreaza trecutul, dorind sa afle rolul pe care l-au jucat parintii si bunicii ei in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Pe masura ce pune cap la cap piesele ca intr-un puzzle, fata descopera ca are radacini in Romania.



Maine, 5 iulie, cu incepere de la ora 21.00, cinematograful de vara gazduieste "Nachtlarm" (in germana, cu subtitrare in engleza/romana), un film germano-elvetian. Unui cuplu de tineri parinti, aflat intr-o disputa verbala intr-o benzinarie, i se fura masina cu tot cu bebelusul care se afla inauntru. Urmeaza o cursa nebuna in care tinerii se confrunta cu tot felul de dificultati.



Sambata, 6 iulie, este randul productiei artistice nemtesti "Ganz nah bei dir" (in germana, cu subtitrare in engleza/romana) sa incante publicul spectator. Filmul, care incepe tot la ora 21.00, spune povestea a doua caractere diferite care ajung sa se indragosteasca. Este o comedie cu accente romantice la care merita sa te duci.



Duminica, ultima zi a evenimentului cinematografic, este dedicata scurtmetrajelor. Potrivit organizatorilor, in jurul ore 21.00 va incepe difuzarea a sapte asemenea filme din cele trei tari.

Sursa foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea