De prin lume adunate

#lac #herastrau #bucuresti #ziua marinei

De Ziua Marinei, plimbari gratuite cu vaporasul pe lacul Herastru

Daca de Ziua Marinei nu mergi la mare, te poti distra pe Lacul Herastrau din Bucuresti. In aceasta zi, bucurestenii se pot plimba gratuit cu vaporasul.

Pe lacul Herastrau se va sarbatori si Ziua Marinei. Manifestarile incep de la ora 9.30 si includ ridicarea pavilionului in prezenta garzii de onoare, jocuri marinaresti si cantece cu fanfara militara.

Evenimentul cuprinde si oficierea unei slujbe religioase de comemorare a marinarilor cazuti la datorie. Manifestarea dedicata Zilei Marinei include si aparitia zeului Neptun, o parada a vaporaselor si lasarea la apa a ancorei de flori.

Jocurile marinaresti, precum trasul la parama sau umplerea butoaielor cu apa, vor anima publicul. Pe Lacul Herastrau vor fi prezente 12 ambarcatiuni si patru salupe de interventie rapida.

De asemenea, intre orele 10.30 - 14.00, cei care vor participa la Ziua Marinei de pe Lacul Herastrau, se pot plimba gratuit cu vaporasul. Dupa ora 14.00, o plimbare cu vaporul va costa 5 lei pentru adulti si 2 lei pentru copii .
Cei prezenti se pot plimba si cu barci cu rame si hidrobiciclete. Acestea se pot inchiria cu 5 si respectiv 10 lei pe ora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea