De prin lume adunate

# scris caligrafic #instrumente scris #cadou #caligrafie

Cum sa cultivi hobby-ul scrisului caligrafic cu cele mai frumoase instrumente de caligrafie

Fiecare hobby are frumusetea sa, dar cele care au o latura artistica sunt cu atat mai interesante datorita faptului ca lasa in urma lor opere de arta nascute, de cele mai multe ori, din pura pasiune si indrazneala.

Daca te numeri printre cei care nu considera scrisul de mana a fi desuet, atunci arta caligrafiei nu iti este tocmai necunoscuta.

Impreuna cu specialistii in materie de bun gust si rafinament de la My-Man.ro am facut o lista a celor mai deosebite instrumente de caligrafie care te vor ajuta sa iti duci la nivelul urmator pasiunea pentru arta:

1. Imbina arta scrisului cu dragostea pentru muzica clasica

Uneori, pentru a fi creativ, ai nevoie doar de o stare buna si de un imbold sau de inspiratie pe care o gasesti in jurul tau.

Setul cu pana rosie si cu un design de portativ este format dintr-o pana de culoare rosie cu penita si este accesorizata discret cu o mica decoratiune sub forma de vioara, are doua penite, o calimara cu cerneala neagra si un suport pentru pana si calimara care ia forma unui carnetel cu portative. Foloseste-l pentru a deveni specialist in caligrafie.

Poti gasi setul aici.

2. Scrie o scrisoare cu caligrafie perfecta si pune-i sigiliu de ceara

Gandeste-te ca ti-ai dat toata silinta pentru a scrie o scrisoare, dar ai vrea sa gasesti si metoda potrivita pentru a o sigila. Nimic mai simplu. Alege un set de scris care contine si tot ce ai nevoie pentru a crea un sigiliu interesant si de mare efect. Prietenii care iti vor primi scrisoarea vor fi impresionati de la primul contact.

Setul contine un toc de lemn cu penita, un polonic pentru ceara, un sigiliu cu maner din lemn si o ceara granulata rosie, iar culoarea cernelii din calimara este negra.

Gaseste aici setul care te va face un pasionat de caligrafie.

3. Imprumuta si inspira-te din impozanta paunilor

Paunii sunt pasari maiestuoase al caror penaj impresioneaza pe oricine care a avut prilejul de a se afla in preajma lor. Alege ca setul tau de caligrafie sau cel pe care il oferi prietenului boem sa aiba o pana de paun foarte eleganta.

Daca vrei mai multe culori, alege setul de cerneala care iti va permite sa subliniezi mai bine mesajele pe care le transmiti cu ajutorul caligrafiei.

Alege de aici cel mai frumos set cu pana de paun.

4. Da frau liber creativitatii cu 8 culori

Lumea nu este in alb sau negru si nici macar nu este doar in gri. De cele mai multe ori ne atrag culorile care ies in evidenta. Cand vine vorba de caligrafie, alege sa iti asterni cuvintele cat mai colorat cu putinta. Cele 8 culori din setul de caligrafie te vor ajuta sa fii creativ si inventiv.

Consulta aici toate culorile disponibile.

5. Apeleaza la istorie si creeaza tu insuti arta

Pentru pasionatii de arta si de istorie, crinul florentin are o simbolistica aparte. El a de-a lungul multor secole simbolul Florentei. Daca ii daruiesti acesta emblema atasata unei set de caligrafie, il vei inspira sa scrie cu caracterele folosite in perioada medievala si renascentista, cunoscuta pentru faptul ca a dat omenirii unele dintre cele mai mari capodopere.

Setul este disponibil aici si contine o pana albastra, o calimara cu cerneala si un suport.

Fie ca ti-ai dorit dintotdeauna sa fii un caligraf desavarsit, fie ca vrei sa te perfectionezi sau sa ii oferi unui prieten pasionat de caligrafie setul potrivit, alege din multitudinea de seturi pe care magazinul de cadouri de inspiratie vintage, My-Man.ro, le pune la dispozitie in colectia lor online!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea