De prin lume adunate

#pictura #fotografie #peru #arta #expozitii

Ce expozitii sunt prin targ

Anotimpul estival este "legal" anotimpul concediului, al relaxarii, dar si anotimpul cand evenimentele culturale sunt foarte rare si mai ales pretioase.

Iar cand vine vorba de expozitii, ofertele sunt de-a dreptul inexistente. Totusi, in penuria de evenimente,  expozitionale, am gasit cateva care merita atentia.

Paris – Constantinopole si retur

La etajul 4 al Teatrului National, Leonard Ursachi vine cu epozitia sa Paris– Constantinopole, special creata pentru acest spatiu.

Instalatia sa urmareste doua elemente principale, elemente care duc atat la ideea emblematica a interculturalitatii contemporane cat si din perspectiva timpului: trecut-prezent-viitor, cat si la ideea de adapost, de cuib, de camin, de acasa si nu in ultimul rand de iubire.

Expozitia poate fi vizionata in perioada 1 - 31 august 2008 la MNAC, Galeria Etaj 4 de la Teatrul National, Bucuresti.

Multiculturalitate la Anaid Art Gallery

In cadrul proiectului "Antagonism cerebral" la Anaid Art Gallery este prezenta expozitia "On the spot" ce reuneste instalatia, desenul, pictura, arta video si fotografia si ii are ca protagonisti pe Suzana Dan, Botond Ferenczy si Istvan Laszlo.

"On the spot" este o poveste alcatuita ca intr-un joc de puzzle, in care fiecare poate sa construiasca sau sa deconstruiasca discursul. La Anaid Art Gallery va asteapta asadar o incursiune in arta contemporana.

Expozitia poate fi vazuta pana la 1 septembrie.

Pierdut in profunzimea din Peru

Cu ocazia aniversarii a 187 de ani de independenta a statului Peru, la Muzeul Satului sunt deschise doua expozitii, una de pictura, “Palette of my Profund Peru”, semnata de artistul peruan Felix Espinoza Vargas si “Earth, Whater, Sky” – expozitie de fotografie semnata de Dragos Florescu, care au ca subiect indepartatul Peru.

Expozitiile vor putea fi vizitate pana pe data de 17 august, de marti pana duminica, intre orele 9 - 18.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea