De prin lume adunate

#costume de halloween #secrete #halloween #costume

7 secrete pe care nu le stiai despre costumele de Halloween

Costumele de Halloween sunt o incantare pentru adulti si pentru copii. Pentru a reusi sa iei cele mai bune decizii in ceea ce priveste costumul pe care il alegi anul acesta, poti sa descoperi cateva secrete care te vor ghida:

 

1. Cumparaturile pentru Halloween incep devreme

Cele mai multe persoane incep cumparaturile pentru aceasta sarbatoare din septembrie. Atunci vei putea gasi cele mai interesante modele si vei putea alege o varianta care sa te puna in valoare. Vei iesi in evidenta atunci cand vei avea timp sa decizi ce vrei sa prezinti lumii. Asadar, poti incepe cumparaturile la sfarsitul lui septembrie sau la inceputul lui octombrie.

 

 

2. Nu uita de animalutul tau de companie

Exista o multitudine de costume frumoase pentru animalele de companie. Cainele sau pisica ta ar putea sa devina un vampir, un rege sau orice alt personaj, care va fi o incantare pentru tine si pe care el il va placea.

 

 

3. Inspiratia vine din multe surse

Probabil ca te preocupa personajul pe care vrei sa il interpretezi si nu stii ce anume sa alegi astfel incat sa arati bine, sa te simti confortabil si sa ai un aspect interesant, inedit. Inspiratia pentru costume poate sa vina de pe internet, din reviste sau alte surse, precum si stand de vorba cu prietenii tai. Conform surselor, oamenii se inspira din Pinterest (25% femei, 12% barbati), din Youtube (barbati 19% si femei 10%).

 

 

4. Costumele pentru copii

Anii trecuti inspiratia pentru copii venea din filmul Frozen, iar majoritatea fetitelor erau costumate in Elsa sau in Anna. Desi nu mai este la fel de populara aceasta alegere, printesele preferate sunt in topul alegerilor fetitelor care vor costume de Halloween.

 

 

5. Adultii ce vor sa poarte?

Daca te intrebi care este varianta populara anul acesta in ceea ce priveste costumele, poti sa observi ca majoritatea vor sa se costumeze in vrajitoare, pe locul secund fiind vorba despre vampir sau un super-erou. Se pare ca adultii prefera sa fie infricosatori, in contrast cu ideea de costum plin de sclipici.

 

 

6. Poti sa stai departe de masina de cusut

Probabil ca nu ai mai folosit masina de cusut de la primele recitaluri ale copilului la gradinita. De aceea nu este cazul sa o utilizezi nici la a construi un costum de Halloween. Cel mai probabil ca te vei putea folosi de maisna de lipit si chiar de capsator pentru a improviza un costum. Nu este necesar sa il porti mai mult decat in acea noapte.

 

 

7. Centreaza-te pe detalii

Accesoriile pot sa transforme o simpla rochie intr-o multitudine de personaje. Asadar poti alege o rochie simpla neagra mulata si o poti accesoriza cu perle albe, ochelari de soare si un coc deasupra capului si poti sa fii Holly Golightly din Breakfast at Tiffany’s. O jacheta alba cu manusi rosii si o peruca pot sa transforme aceeasi rochie in Cruella de Vil, iar pentru a putea sa fii o pisica trebuie sa iti pui urechi, o coada.

 

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea