Terapii alternative

# imbolnavit #pericol ceaiuri #ceai

Ceaiuri care te pot imbolnavi. Consuma-le cu atentie

Ceaiul este o bautura foarte populara, mai ales in anotimpul rece. Multe persoane consuma ceai fie dimineata, in loc de cafea, fie ca bautura pe parcursul zilei. Ceea ce nu stiu multi insa, este faptul ca unele tipuri de ceai pot provoca probleme de sanatate.

 

O informatie pe care putini oameni o stiu este faptul ca ceaiurile pot dauna. Este o bautura benefica, dar care poate provoca probleme de sanatate daca este vorba de un consum exagerat in cantitati prea mari.

„Daca un om consuma un timp indelungat in mod repetat ceai de sunatoare, dupa cativa ani, ceaiul acesta poate induce niste dureri pe traiectul nervilor periferici. Sigur ca aceste dureri nu reprezinta in realitate o boala, ele dispar odata ce obiceiul acesta dispare, dar pot preta la confuzii foarte mari. Se pot confunda cu o nevralgie, cu o sciatica, cu reumatisme”, a declarat doctorul Pavel Chirila.

Totodata, un alt ceai care ar putea provoca probleme de sanatate este cel de musetel. Acesta poate provoca perturbari ale florei intestinale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului