Terapii alternative

#consum ceai #ceai #sanatate

Ceaiul pe care sa-l consumi mai des daca vrei sa ai par lung si sanatos

 

Persoanele care isi doresc un par sanatos si lung opteaza pentru diferite tratamente naturale. Printre acestea se numara si utilizarea ceaiurilor. Ceaiul joaca un rol important in obtinerea unui par frumos. Afla de mai jos care este ceaiul care te-ar putea ajuta in acest sens.

Ceaiul verde este bogat in antioxidanti, cum ar fi cum ar fi epigallocatechin gallate (EGCG), care ajuta la reducerea caderii parului si la stimularea cresterii acestuia prin imbunatatirea circulatiei sangelui la nivelul scalpului.

De asemenea, ceaiul verde contine antioxidanti puternici, cum ar fi catechinele. Acestia ajuta la combaterea stresului oxidativ si protejeaza celulele impotriva deteriorarii provocate de radicalii liberi. 

Alte beneficii ale ceaiului verde

Ceaiul verde stimuleaza metabolismul i ajuta la pierderea in greutate. Catechinele din ceaiul verde pot contribui la accelerarea metabolismului. Faciliteaza astfel arderea grasimilor. Totodata, ceaiul verde imbunatateste si sanatatea cerebrala. Acesta contine cafeina si aminoacidul L-teanina, care pot imbunatati functia cognitiva si stimula starea de alerta, fara a provoca agitatie excesiva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare