Muzica

#adele #top mleodii #top melodii adele #piese adele

Top 5 piese Adele

Adele a devenit cunoscuta in tara sa natala, Marea Britanie, inca de la primul sau album, "19". Odata cu aparitia celui de-al doilea disc, "21" (2012), Adele a devenit extrem de populara in toate colturile lumii si a stabilit noi de recorduri de incasari.

Astazi iti prezentam cateva dintre cele mai reusite melodii ale indragitei cantaretei britanice.

5. Chasing Pavement

"Chasing Pavement" a devenit instant un hit in Marae Britanice, unde a ajuns pana pe locul 2 in clasamentul de single-uri. Mai tarziu, a devenit primul succes de top pe teritoriul Statelor Unite, artista reusind sa se claseze pe locul 21.

Piesa a fost nominalizata la doua categorii Grammy: "Record of the Year" si "Song of the Year".

4. Hometown Glory

"Hometown Glory" a fost primul single care promovat albumul "19". Adele marturiseste ca a compus cantecul in 10 minute.

Desi initial a trecut neobservat, single-ul a fost relansat mai tarziu si a intrat in primele 20 de pozitii ale clasamentului britanic. In SUA, melodia a fost inclusa pe coloana sonora a serialului TV "Grey's Anatomy".

3. Set Fire To The Rain

"Set Fire To the Rain" este cel de-al treilea single consecutiv cu care Adele a ajuns number one in SUA. Videoclipul contine de fapt piesa interpretata live in timpul concertului sustinut in vara lui 2011 la Royal Albert Hall din Londra.

2. Rolling In The Deep

"Rolling In The Deep" este piesa care a transformat-o pe Adele intr-un superstar pop in SUA. Combinatia de pop, blues, disco si gospel a ajutat-o pe artista sa patrunda in mai multe clasamente radio decat oricare alt cantec.

In SUA, "Rolling In The Deep" s-a vandut in peste sase milioane de exemplare si a ocupat locul intai in Billboard Hot 100 timp de sapte saptamani. Gratie acestei piese, Adele a fost nominalizata la doua premii Grammy: "Record of the Year" si "Song of the Year".

1. Someone Like You

"Someone Like You" a fost compusa de Adele intr-un moment in care se plictisise sa scrie piese despre relatiile ei esuate. "Someone Like You" este felul in care Adele da de inteles ca este multumita de actuala sa relatie.

Cantareata a interpretat "Someone Like You" la gala Brit Awards din februarie 2011 si aproape ca a izbucnit in plans la finalul prestatiei sale.

Melodia a devenit numarul unu in mai multe tari, inclusiv in SUA, unde a stationat timp de cinci saptamani pe aceasta pozitie.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea