Muzica

#florence and the machine #breath of life #coloana sonora snow white #videoclip breath of life #videoclip nou florence and the machine

Videoclip nou: Florence and the Machine- Breath of Life (video)

Grupul Florence and The Machine a lansat videoclipul pentru melodia "Breath of Life", de pe coloana sonora a filmului "Snow White".

Florence a fost inspirata pentru acest material de personajul Reginei, iar in videoclip sunt prezentate cateva scene din film, alaturi de cadre din studiourile Abbey Road.

"Regina este un personaj incredibil; atat de insetata de viata, dar moarta pe interior. Reprezinta eternitatea, dar inauntrul sau nu se afla nimic", a declarat Florence in legatura cu personajul care a stat la baza povestii din videoclipul sau.

Florence and The Machine au revenit pe scena muzicala cu un nou material discografic, intitulat "Ceremonials", de pe care au lansat deja cateva single-uri. Totusi, presa de specialitate a apreciat ca acest material nu se ridica la nivelul "Lungs", mai ales ca presiunea pentru un al doilea material de succes a fost prea mare pentru trupa.



Foto : shandav.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea