Muzica

#janet jackson #top melodii #melodii janet jackson #top melodii janet jackson

Top 5 melodii Janet Jackson

Desi este mezina familiei Jackson, Janet Jackson a reusit sa demonstreze ca este la fel de talentata ca si fratele ei, Michael.

Pe langa faptul ca are o voce buna, Janet Jackson si aptitudini de dansatoare, iar acest lucru se poate observa si din clipurile sale.

Janet implineste azi frumoasa varsta de 46 de ani, un bun prilej de a ne aduce aminte de cateva dintre piesele sale de rezistenta.

5. Nasty

"Nasty" este cel de-al doilea single care a promovat "Control", albumul lansat de Janet in 1986. Piesa a ajuns numarul unu in topul Billboard, in cadrul sectiunii R&B/Hip-hop.

Coregrafia clipului a fost semnata de dansatoarea si cantareata Paula Abdul, care era totodata si una dintre cele mai bune prietene ale sale.

4. Rhythm Nation

Versurile piesei, compuse de chiar de Janet, au un mesaj social, vorbind despre armonia intre diferitele natiuni si lupta impotriva nedreptatilor de tot felul.

Inspirat de aceasta piesa, DJ-ul britanic Trevor Nelson si-a botezat emisiunea de la BBC Radio 1 "Rhythm Nation".

3. Runaway

"Runaway" este o inclusa pe compilatia "Design of a Decade 1986/1996" (1995). Melodia a beneficiat de un clip difuzat cu insistenta de posturile TV muzicale in anii '90. Videoclipul, in regia lui Marcus Nispel, o infatiseaza pe Janet calatorind in diferite tari de pe mapamond: Australia, Franta, Egipt, India, China etc.


Janet Jackson - Runaway de hushhush112

2. That's the Way Love Goes

"That's the Way Love Goes" este piesa cu care Janet Jackson a reusit cea mai mare performanta in topul american Billboard Hot 100, unde a stationat timp de opt saptamani pe prima pozitie. Melodia a fost recompensata cu premiul Grammy la categoria "Best R&B Song". Se estimeaza ca pana in prezent single-ul s-a vandut la nivel mondial in peste trei milioane de copii.

1. Again

Am lasat la final una dintre cele mai sensibile piese din repertoriul lui Janet, "Again". Videoclipul melodiei a fost realizat chiar de Rene Elizondo Jr, cel care ii era sot in acel moment. Clipul contine secvente din "Poetic Justice", filmul in care Janet Jackson a aparut alaturi de regretatul rapper Tupac Shakur.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea