Muzica

#piese noi #my chemical romance #album my chemical romance

My Chemical Romance compun piese noi in fiecare zi

Componentii trupei my chemical romance compun piese noi in fiecare zi, iar din toamna vor intra in studio pentru a inregistra melodiile.



Intr-un interviu pentru publicatia Gigwise, liderul trupei, Gerard Way, a declarat ca el si colegii sai abia asteapta sa scoata pe piata un material discografic nou, cel putin la fel de bun ca "Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys".

La randul sau, Mikey Way a afirmat ca My Chemical Romance se afla intr-o stare de spirit foarte buna, toti cantaretii fiind concentrati asupra realizarii unui disc de calitate.

Ultimul concert sustinut de My Chemical Romance pentru promovarea albumului "Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys" a avut loc in cadrul festivalului Reading & Leeds, din Marea Britanie.

In perioada urmatoare, trupa nu va mai sustine concerte.

Grupul My Chemical Romance a fost fondat in anul 2001 si de atunci a lansat patru albume "I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love" (2002), "Three Cheers for Sweet Revenge" (2004), "The Black Parade" (2006) si "Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys" (2010).



My Chemical Romance - Sing



Sursa foto: fanpop.com

Autor: Laura Galan

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea