Muzica

#helene segara #concerte bucuresti #concert helene segara

Helene Segara concerteaza in premiera la Bucuresti

Helene Segara , fermecatoarea diva a scenei muzicale franceze, vine la Bucuresti pentru a sustine un concert la Sala Palatului, pe data de 21 octombrie 2011.



Concertul Helene Segara este organizat in cadrul Festivalului Muzicii Franceze la Bucuresti si face parte din turneul de promovare a noului ei album, lansat in aprilie 2011 si intitulat "Parmi la Foule", informeaza Jurnalul National.

Biletele pentru acest concert au fost puse in vanzare la casa de bilete a Salii Palatului. De asemenea, sunt disponibile in reteaua biletoo.ro si myticket.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: Categoria VIP – 350 RON; Categoria I – 250 RON; Categoria II – 200 RON; Categoria III – 150 RON; Categoria IV – 90 RON.

Helene Segara va canta in concertul de la Sala Palatului atat melodiile care au consacrat-o - "Mrs Jones", " Elle Tu L'Aimes", "Parlez-moi de nous", "Il y a trop de gens qui t’aime", cat si melodii de pe noul album.



Helene Segara - Elle Tu L'Aimes



Sursa foto: celebri.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea