Muzica

#madonna #lady gaga #concert lady gaga # duet lady gaga madonna

Lady Gaga a refuzat sa cante alaturi de Madonna

Lady Gaga a fost nevoita sa refuze propunerea de a concerta alaturi de Madonna. Cantareata americana i-ar fi cerut lui Gaga sa i se alature in cadrul concertului sustinut la New York, insa aceasta nu a putut onora invitatia deoarece se afla in plin turneu de promovare a albumului "Born This Way".

"Madonna a sunat-o pentru a o intreba daca poate canta cu ea pe Yankee Stadium (n.r - un stadion amplasat in cartierul new-yorkez Bronx).", a declarat pentru Sway 45 Vincent Herbert, managerul lui Lady Gaga.

El a mai spus ca Madonna chiar si-a dorit acest lucru, ba chiar voia ca banii obtinuti de pe urma vanzarii biletelor sa fie donati in scopuri caritabile. "Din pacate Gaga este plecata in turneu", a adaugat Herbert.

In alta ordine de idei, legendarul cantaret Tony Bennett a povestit recent ca Lady Gaga i-ar fi propus sa imprime impreuna un album de jazz. Cei doi au mai colaborat in trecut, rezultatul fiind piesa "Body and Soul".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea