Muzica

#ricchi e poveri #bad boys blue #februarie #directia 5 #the animals #concerte februarie

La ce concerte mergem in luna februarie

Bad Boys Blue, Ricchi e Poveri sau The Animals sunt cateva dintre marile concerte la care poti participa in cursul lunii februarie. Lista este completata si cu alte evenimente pe care te invitam sa le descoperi in cele ce urmeaza.

Luna februarie debuteaza cu riffuri de chitara semnate de inconfundabilul Slash. Cunoscut de cea mai mare parte a publicului din perioada in care activa in grupul Guns N'Roses, chitaristul american va concerta la Bucuresti alaturi de trupa Myles Kennedy and The Conspirators.

Concertul va avea loc in data de 5 februarie, la Sala Palatului din Capitala. Deschiderea evenimentului este asigurata de trupa romaneasca byron. Pentru acest eveniment au fost puse in cinci categorii de bilete, doua dintre ele fiind deja epuizate. In acest moment, mai pot fi achizitionate bilete la preturile de 260, 220 si 160 de lei.

In 8 octombrie, Hard Rock Cafe gazduieste concertul lui Rob Kingsley, considerat unul dintre cei mai buni artisti tribut Elvis Presley. In setlistul concertului se vor regasi cele mai iubite piese ale regelui rock'n'roll-ului: "Suspicios Minds", "Love Me Tender" sau "It's Now or Never". Pentru acest concert, au fost puse in vanzare trei categorii de bilete: 60 lei, 80 lei si 120 lei.


Concert Directia 5 de Valentine's Day

Directia 5 isi da intalnire si in acest an cu fanii in preajma Zilei Indragostitilor. Concertul se va numi "Valentine's Love Story" si va fi gazduit de Teatrul National din Bucuresti, in data de 11 februarie. In functie de pozitia fata de scena, poti opta pentru una dintre urmatoarele categorii de bilete: 190 lei (Premium), 140 lei (VIP si la loje), 90 lei (in zonele B, C si in balcoane).

"You're a Woman", "Come Back and Stay" si "I Wanna Hear Your Heartbeat" sunt doar cateva dintre hiturile pe care trupa Bad Boys Blue le va interpreta pe 15 februarie la Cinema Patria. In deschidere va evolua trupa Class. Preturile biletelor variaza intre 100 si 250 de lei.


Hiturile Ricchi e Poweri se aud la Sala Palatului

Ricchi e Poweri, una dintre cele mai cunoscute trupe din Italia, urmeaza sa concerteze la Sala Palatului in data de 26 februarie, biletele avand preturi cuprinse intre 60 si 350 de lei.

Seria concertelor la care merita sa mergi in luna februarie se incheie cu show-urile pe care The Animals si The Troggs, doua dintre formatiile reprezentative pentru decada anilor '60, le vor sustine in 26 februarie, pe scena din Hard Rock Cafe. Biletele sunt disponibile la preturile de 75 de lei, respectiv 100 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea