Muzica

# divorteza #marc anthony #jennifer lopez #american idol

Jennifer Lopez, mai faimoasa dupa despartirea de Marc Anthony

Jennifer Lopez a devenit mai faimoasa de cand este din nou singura. Cantareata in varsta de 42 de ani a reintrat in atentia industriei showbizului dupa despartirea de sotul ei, cantaretul Marc Anthony .



Potrivit Life & Style Magazine, de cand Marc Anthony nu mai controleaza activitatea artistei, vanzarile acesteia au crescut.

"Ea vinde mult mai bine acum. Pentru tipi, ea este din nou accesibila acum, ceea ce o face mai sexy", a declarat Ryan Schimann, CEO la Platinum Rye Entertainment.

Jennifer Lopez va primi nu mai putin de 20 de milioane de dolari pentru noul sezon al emisiunii " American Idol ". Ea a mai semnat contracte in valoare de 30 de milioane de dolari pentru rolurile din cateva filme si numai patru zile de la anuntarea divortului de Marc Anthony, Jennifer Lopez a castigat 1 milion de dolari , in urma unui scurt recital la o nunta ucraineana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea