Muzica

#music box #rusia #locul 1 #dan balan #premiu muzical

Dan Balan a castigat cel mai important premiu din industria muzicala ruseasca

Dan Balan, unul dintre cei mai solicitati interpreti ai momentului, si-a mai adaugat un premiu la colectia sa de trofee muzicale! Artistul a fost desemnat invingator la categoria Cel mai Bun Interpret (Best Male Singer) din cadrul premiilor rusesti Music Box, reusind sa se impuna in fata altor nominalizati, precum Ivan Dorn, Irakli, Timati sau Dima Bilan.


Fanii au fost cei care au hotarat castigatorul, iar cu ajutorul lor, artistul moldovean a reusit sa adune cele mai multe voturi dintre toti nominalizatii, adica dublu fata de locul doi, pe care s-a pozitionat interpretul Dima Bilan. Perioada de votare a durat durat mai bine de 4 luni.

Decernarea premiilor Music Box a avut loc aseara la palatul din Kremlin, Moscova. Pe piata muzicala din Rusia, premiile Music Box sunt echivalentul celebrelor premii MTV.

Pe langa succesul din Rusia, Dan Balan este in continuare unul dintre cei mai apreciati artisti si in Romania. Cantaretul a lansat la inceputul lunii iulie un videoclip plin de pasiune si energie, pentru piesa “Lendo Calendo”, cantata impreuna cu interpreta Tany Vander si rapperul american Brasco, care a devenit rapid hit!

Mai multe informatii despre Dan Balan puteti afla accesand paginile sale oficiale: www.danbalan.com, Instagram: instagram.com/danbalan_official#; Facebook www.facebook.com/officialdanbalan; Twitter https://twitter.com/danbalan1 , Youtube //www.youtube.com/user/officialdanbalan si Google+: https://plus.google.com/+danbalan.

Puteti urmari aici clipul Dan Balan – “Lendo Calendo”, lansat impreuna cu MediaPro Music:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea