Muzica

#concerte #bzn #bzn la bucuresti #concert bzn

BZN concerteaza pe 28 octombrie la Bucuresti

BZN, una dintre cele mai populare trupe olandeze din toate timpurile, va reveni in Romania in toamna acestui an. Formatia va sustine un concert pe data de 28 octombrie, la Sala Palatului.

BZN are in spate peste 40 de ani de cariera, 40 de albume vandute in milioane de copii si un numar impresionant de turnee in toata lumea.

BZN este prescurtarea folosita de formatia olandeza Band Zonder Naam, care semnifica "trupa fara nume". Grupul a luat nastere in anii '60, genul promovat fiind un pop-rock cu influente britanice. Pe lista cu cele mai mari hituri ale trupei putem aminti: "Blue Eyes", "Dance dance", "Mon Amour". In prezent, BZN are in componenta doi membri: Annie Schilder si Jan Keiser.

Biletele pentru concertul BZN de la Bucuresti se gasesc la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Tichetele se pot cumpara si online, pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro si myticket.ro.

Biletele au preturi cuprinse intre 50 si 300 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea