Muzica

#bitza #ombladon #we're gonna make it #single ombladon

Bitza a lansat un nou single cu Ombladon - We''re Gonna Make It (audio)

Dupa < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/o" title="o">o perioada destul de lunga de tacere, Bitza revine cu un nou single, intitulat "We' re Gonna Make it ">It ".



Piesa a fost realizata in colaborare cu Ombladon , mai vechiul colaborator al lui Bitza. "We're Gonna Make It" este o piesa pozitiva, despre depasirea problemelor personale si sociale.

Instrumentele Au ">au fost trase live, soundul melodiei fiind completat de synth-uri. Este o combinatie de clasic si modern, atat in ceea ce priveste negativul, cat si in ceea ce priveste modul de interpretare.

Bitza si Ombladon au mai colaborat si in trecut. Cei doi rapperi au fost 'invitati' unul pe albumul celuilalt - "Sevraj", respectiv "Condoleante".

Pe viitor, Bitza si Ombladon vor continua sa faca piese impreuna, mai ales ca alaturi de Cheloo, freakadadisk si Mark1 au refacut brigada 20 CM.

Singleul "We're Gonna Make It" va fi inclus fie pe noul album Bitza, fie pe CD-ul solo al lui Ombladon.



Bitza ft Ombladon - We're Gonna Make It



Sursa foto: Cat Music
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea