Muzica

#sala palatului #mircea baniciu #mircea vintila #Pasarea Colibri #concert Pasarea Colibri

A mai ramas o saptamana pana concertul aniversar Pasarea Colibri

A mai ramas o saptamana pana la concertul pe care il va sustine la Sala Palatului din Bucuresti.



marcheaza 19 ani de muzica de cea mai buna calitate printr-un concert exceptional ce va avea loc vineri, 25 noiembrie, de la ora 19.30.

Mircea Baniciu si Mircea Vintila vor canta alaturi de un band format din Vlady Cnejevici, Teo Boar, Cristi Iorga si Marian Mihailescu. Repertoriul pregatit pentru concert include cele mai cunoscute melodii interpretate de-a lungul timpului de Pasarea Colibri : "Esarfa in dar", "Miruna", "Vara la tara", " Laptaria lui Enache ", "Mielul", "Mugur de fluier", "Andrii Popa".

Biletele pentru concertul Pasarea Colibri & Band s-au pus in vanzare la Sala Palatului, magazinul Muzica, in retelele magazinelor Humanitas, Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Carturesti si Domo si online pe : bilete.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro, myticket.ro si blt.ro. Sunt disponibile urmatoare categorii de bilete: 50 lei, 80 lei, 100 lei, 150 lei si 200 lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea