Muzica

#jocuri video #melodii celebre #melodii jocuri video #melodii jocuri

7 melodii celebre care au aparut in jocuri video


Industria jocurilor video a evoluat incredibil de mult in ultimii 15 ani. Pe langa scenarii inedite, grafica si efecte nemaivazute, la succesul jocurilor au contribuit si melodii mai mult sau mai putin cunoscute.

Iti prezentam cateva dintre ele.


7. Johnny Cash - Ring of Fire


Poti sa te joci cu skateboard-ul si asculta in acelasi timp Johnny Cash, un artist care a inspirat multe generatii. Jocul la care facem referire se numeste "Tony Hawk's Underground 2" si a fost lansat in anul 2004.



 


6. Sex Pistols - Anarchy in the U.K.


"Anarchy in the U.K." este fara indoiala piesa care defineste perfect miscarea punk. Versiunea care se gaseste in " III: Legends of Rock" este una diferita de cea de pe albumul "Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols" si a fost inregistrata special pentru acest joc.



 


5. Michael Jackson - Billie Jean


Una dintre piesele emblematice pentru Michael Jackson, "Billie Jean" si-a gasit locul in "Grand Theft Auto: Vice City", un joc video dedicat iubitorilor de masini.



 


4.


Nine Inch Nails a participat nu cu una, ci cu 11 piese la sountrack-ul 3D shooter-ului "Quake" (1996). Toate compozitiile sunt semnate de Trent Raznor, solistul trupei. Acelasi Raznor a compus alaturi de Atticus Ross, coloana sonora a filmului " The Social Network , o productie despre nasterea si evolutia retelei sociale Facebook.



 


3. Chemical Brothers - Block Rockin' Beats


Jocul cu masini "Wipeout", in care poate fi auzita si hit-ul celor de la Chemical Brothers, a fost lansat in urma cu 17 ani. Este primul joc in care se pot auzi piese moderne, din zona muzicii electronice (Letfiel, Orbital etc).



 


2. Beastie Boys - Sabotage


"Sabotage" este genul de cantec pe care crezi ca-l poti auzi mai degraba intr-un joc cu motociclete sau masini. De data aceasta, intuitia te inseala. "Sabotage" aparut in " Guitar Hero III" si "Rock Band", jocuri care-ti testeaza aptitudinile muzicale.



 


1. Black Sabbath - Iron Man


In ultimii ani, legendara piesa a celor de la Black Sabbath a fost scoasa de la naftalina. Melodia fost folosita atat in jocul "Guitar Hero", cat si in filmul "Iron Man", cu Robert Downey Jr. in rolul principal.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea