Muzica

#muzica #sfaturi #cariera muzicala #lansare in muzica

6 sfaturi importante pentru o lansare de succes in muzica

Daca ai talent nu inseamna neaparat si ca vei reusi intr-o cariera muzicala! Este poate primul sfat pe care tu, ca proaspat aspirant la statutul de vedeta, il poti primi. Sa ajungi sa canti pe scena in fata miilor de oameni si sa fii ridicat la rang de Zeu de catre fanii tai presupune in afara de munca multa si cateva "mici" ajustari pe care trebuie sa le faci.

Iata 6 sfaturi de care ar fi bine sa tii cont daca vrei sa ai o lansare de succes in muzica.


1. Alege-ti stilul

Important este sa stii pe ce stil de muzica se preteaza vocea ta sau instrumentul la care canti. Nu te culca pe o ureche si incearca mai multe stiluri muzicale pana vei gasi ceea ce ti se potriveste.


2. Munceste

Succesul nu se construieste peste noapte, asa ca nu mai pierde timpul si munceste in permanenta la imbunatatirea vocii sau a tehnicii folosite la interpretare.


3. Echipament audio de calitate

S-au dus vremurile cand te inregistrai in baie pe o caseta si o puneai intr-un plic catre o casa de discuri. Daca nu ai posibilitatea cumpararii sau inchirierii unui echipament audio pentru a inregistra melodiile tale, macar incearca sa intri intr-un studio dotat corespunzator.


4. Cauta impresari

Talentul si munca nu sunt suficiente daca nu ajungi la marele public. De multe ori marii artisti au ajuns pe scena dupa ce au fost remarcati de impresari chiar pe strada, in timp ce incantau trecatorii, iar o astfel de conditie este esentiala. Asa ca este timpul sa bati la usile impresarilor si caselor de discuri sau sa iti incerci norocul in show-urile de talente.


5. Fa-ti propriul site

Traiesti in epoca vitezei, nu mai astepta sa fii promovat doar de altii, ci promoveaza-te singur. Cumpara un domeniu si incepe sa-ti expui creatiile pe internet. Nu uita de YouTube!


6. Fii persistent

Orice sut in fund este un pas inainte. Un esec la o auditie nu inseamna ca nu esti facut pentru asta, poate trebuie sa-ti schimbi stilul ori poate nu ai fost doar pe placul celor care te-au vazut. Daca ai talent cu adevarat, incearca de mai multe ori pana cand imaginea ta va ramane intiparita in mintea publicului.

Sursa foto: smus.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea